Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

E-Ticaret Devi Ebay, Dijital Cüzdanını Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto dünyası tüm hızıyla büyümeye devam ederken dev şirketler de bu alanda adımlar atmayı sürdürüyor. Son olarak küresel e-ticaret devi Ebay, Yatırımcı Günü sunumunun erken saatlerinde bir “dijital cüzdan” slaytı yayınladı ve şirketin kripto ile ilgili planlarının neler olabileceğine dair sinyaller verdi.

E-Ticaret Devi Ebay, Dijital Cüzdanını Duyurdu

Ebay, Dijital Cüzdanını Tanıttı

Hatırlarsanız Ebay, Şubat ayının sonlarında CEO’su Jamie Iannone‘nin TheStreet’e şirketin, Z kuşağı ve Y kuşağı için bir pazar yeri olmayı hedeflediği için kripto para birimini kabul etme potansiyelini araştırdığını söylemesiye kriptoya ilk sinyali vermişti.

Diğer taraftan halihazırda platformda NFT satışı yapılabiliyor. Ancak her ne kadar “Ebay’in Digital Wallet’ı duyurulsa da bu dijital cüzdanının ikinci çeyrekte kullanıma hazır olacağını söylemek dışında, sunum sırasında şirketten kripto ödemeleriyle ilgili özel bir bilgi verilmedi.

Ebay’in CEO’su Iannone, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Ebay olaraj, küresel ödemelerin kullanıma sunulmasını tamamladığımıza göre artık eklemek için yeni ödeme şekillerine bakmaya devam edebiliriz.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Sadece bir günde 750 milyon dolarlık Bitcoin borsaları terk etti

Son dönemlerde, borsa platformlarından Bitcoin çıkışlarında büyük bir artış gözlemleniyor. 10 Eylül itibarıyla yaklaşık 750 milyon dolar değerinde Bitcoin’in borsa hesaplarından çıkış yaptığı tespit edildi. IntoTheBlock’a göre bu miktar, Mayıs ayından bu yana yaşanan en yüksek Bitcoin çıkışı olarak kaydedildi. Söz konusu hareketlilik, BTC fiyatının 57 bin dolar civarında dengede durmasına karşın yatırımcı psikolojisinde bir ...

Bağlantıyı kopyala