Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Elliptic Cephesinden ChatGPT Entegrasyon Hamlesi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain ve kripto şirketleri arasında yapay zekâ benimsenmesi artmaya devam ediyor. Bu noktada kripto risk yönetimi şirketi Elliptic cephesinden benzer bir hamle geldi.

Elliptic, Kripto Risk Tespiti İçin ChatGPT’yi Entegre Etti

Kripto risk yönetimi şirketi Elliptic tarafından yapılan son açıklamaya göre, OpenAI tarafından geliştirilen ve son zamanların popüler yapay zekâ sohbet botlarından birisi olan ChatGPT’nin kendi operasyonları için önemli özellikler sunduğu aktarıldı. Şirket bu noktada istihbaratı ölçeklendirmeye ve kripto kullanıcılarına “başka hiçbir yerde bulamayacakları” riskleri açığa çıkarmaya yardımcı olabilmek adına ChatGPT entegrasyonlarını duyurdu.

elliptic cephesinden chatgpt entegrasyon hamlesi 2

Şirket açıklamasında ChatGPT entegrasyonu ile birlikte, kripto tehditlerini tespit etmedeki doğruluğun ve hızın artabileceğini dile getirdi. Söz konusu bu hamle benzer alanda hizmet veren diğer şirketlere göre bir karmaşa oluşturuyor ve bu sebeple kesin sonuçlara ulaşabilmek zorlaşıyor.

Elliptic, “uzun yıllar boyunca tutulan yıllık verilere” sahip, tescilli bir veri kümesi kullanan insan araştırmaları sayesinde kripto kullanıcılarına işlemler, cüzdanlar ve kripto para borsaları ile ilgili risk değerlendirmeleri sunuyor. Şirket tarafından yapılan açıklama ile birlikte ChatGPT entegrasyonunun şirketin operasyonlarına nasıl katkı sağlayacağını ilerleyen günlerde görebilmek mümkün olacak.

Yazar: Burak Köse

Deodorant Markası AXE, Metaverse Sektörüne Giriyor

Metaverse sektörü son hızıyla büyümeye devam ediyor. Özellikle son dönemde birçok şirketin metaverse’e katıldığını ve marka başvurularını yaptıklarını görüyoruz. Yine bunlardan birisi olarak Fransız merkezli Deodorant Markası AXE da sanal AX deodorantları ve ter önleyicilerin yanı sıra cilt bakımı ve duş hazırlığı için banyo malzemeleri sunmayı planlıyor. AXE, Metaverse Sektörüne Katılıyor Mayıs 2018’de, Unilever’e ait ...

Bağlantıyı kopyala