Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Elon Musk, DOGE’yi Neden Desteklediğini Tekrar Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Twitter’in eski CEO’su Jack Dorsey’e karşı yakın zamanda bir tweet dizisi başlatıldı. Rug Radio’nun kurucusu Farokh Sarmad tarafından başlatılan tweet dizisine, Tesla CEO’su Elon Musk da sessiz kalmadı. Elon Musk aynı zamanda Dogecoin‘i (DOGE) neden desteklediğini de açıkladı.

Elon Musk Neden ‘Pro DOGE’ Olduğunu Açıkladı

Her şey Rug Radio kurucusu Farokh Sarmad’ın, Twitter’in eski CEO’su Jack Dorsey’i etiketleyerek attığı tweet ile başladı. Sarmad tweetinde, “zengin adam balonunuzun dışına bakarsanız, aslında web3’ü ve dijital rönesans biçiminde bir devrim yaratan yaratıcılar olduğunu göreceksiniz. Gelin merhaba deyin veya sohbetlerimizi dinleyin, NFT alanı dahilerle dolu” dedi.

Atılan tweete birçok isim yanıt verdi. Bunların arasında Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da var. Markus tweete yanıt olarak şunları söyledi:

Bitcoin sadece yeni zengin insanlara güç veriyor”

elon musk dogeyi neden destekledigini acikladi 2

Markus’un tweetine Tesla CEO’su Elon Musk‘tan da yanıt gecikmedi. Musk, tam da bu yüzden Doge profesyoneli olduğunu söyledi.

Bu açıklamayla birlikte Elon Musk, DOGE’yi tam olarak neden desteklediğini bir kez daha söylemiş oldu. Musk, daha önce de birçok kez DOGE’nin halkın kripto para birimi olduğunu söylemişti.

Yazar: Hazal Orta

Tether, Ticari Kağıt Varlıklarını Sıfıra İndirdi

Stablecoin ihraççısı Tether, Twitter üzerinden ticari kağıt varlıkları ile ilgili açıklama yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, ticari kağıt varlıklarının sıfıra indirildiğini ve varlıklarını kademeli olarak ABD Hazine bonolarıyla değiştireceğini belirtti. Tether’den Ticari Kağıt Varlıkları Hamlesi Tether tarafından yapılan bir blog gönderisinde şirketin ticari kağıt varlıklarına değinildi. Tether gönderisinde, ticari kağıt varlıklarını sıfıra indirdiğini ve bu ...

Bağlantıyı kopyala