Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Elon Musk, Twitter CEO’luk Görevinden Ayrılıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi ve CEO’su olan Elon Musk, Twitter’daki CEO’luk görevi hakkında önemli bir açıklama yaptı. Daha önce Twitter için yeni bir CEO aradığını belirten Elon Musk, Twitter CEO’luk görevinden ayrılacağını açıkladı.

Elon Musk, Twitter CEO’luğunu Bırakıyor

Twitter’ın sahibi ve hali hazırda CEO’su olan Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter’daki CEO’luk görevinden ayrılacağını ve Twitter’ın yeni bir CEO’sunun olacağını açıkladı. Musk açıklamasında Twitter’ın yeni döneminde kendisinin ürün ve teknik bir role geçiş yapacağını belirtti.

elon musk twitter ceoluk gorevinden ayriliyor 2

Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ismi henüz açıklanmayan yeni CEO’nun yaklaşık 6 hafta içinde Twitter’daki CEO’luk görevine başlayacağını belirtti. Musk yeni CEO’nun göreve başlamasıyla birlikte kendisinin de “ürün, yazılım ve sistem yöneticiliğini denetleyen yönetici başkanlığı ve CTO’luğa” geçiş yapacağını ifade etti.

Elon Musk’un CEO’luk görevini yaptığı ve ülkemizde de satışta olan elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın yatırımcıları, Elon Musk’ın yeni kararını beğendi. Tesla yatırımcıları bu hamleden dolayı mutlu olduklarının bir göstergesi olarak hisselerde yüzde 2’den fazla bir artış yaşandı. Elon Musk’ın yeni Twitter CEO’sunu önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Yazar: Burak Köse

ShapeShift DAO, Kendi Stablecoin’inini Piyasaya Sürüyor

Yeni kurulan ShapeShift DAO’su kendini stablecoin’ini için kolları sıvadı. Bunun için ShapeShift ile ICHI arasında bir ortaklık kuruldu. Bu ortaklık sayesinde oluşturulacak olan oneFOX isimli stablecoin, Amerikan Doları’na sabitlenecek. ShapeShift Stablecoin’ini oneFOX Geliyor ShapeShift, kendi stablecoin’ini oluşturmak için harekete geçti. Bunun için ICHI ile el sıkışan platform oneFOX ile karşımıza çıkacak. oneFOX, USD Coin (USDC) ...

Bağlantıyı kopyala