Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Elon Musk, Twitter Satın Alımına Dair Yeni Açıklamalar Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Başarılı girişimci Elon Musk, geçtiğimiz yılın sonlarında sosyal medya platformu Twitter’ın tamamını satın almıştı. Musk, satın alım sonrasında yeni açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

Elon Musk’tan Twitter Satın Alımı Yorumu

Sıkı bir Dogecoin destekçisi olan ve Twitter’ın logosunu geçtiğimiz günlerde Dogecoin logosuyla değiştiren Elon Musk, Twitter satın alımına dair yeni yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Elon Musk yaptığı son açıklamada, Twitter’ın keskin işten çıkarmalar yaptıktan ve reklamcıları tekrar platforma çekmeye çalıştıktan sonra nakit akışının pozitif olmaya yakın olduğunu belirtti. Elon Musk açıklamasında, “Twitter satın alımı konusunda kabaca başa baş olduğumuzu söyleyebilirim.” dedi.

elon musk twitter satin alimina dair yeni aciklamalar yapti

Elon Musk, Twitter’ı tam 44 milyar dolara satın aldıktan sonra, yatırımını telafi etmek için şirkete yeni para kazanma modelleri getirmeye başladı. Bu yeni para kazanma modelleri arasında Twitter’ın diğer özelliklerinin yanında Twitter doğrulama işaretine erişim ve tweet’leri düzenleme özelliği için 8 dolar karşılığında Twitter Blue aboneliği getirmişti.

Musk kısa bir süre önce, Twitter’da ücretli Twitter Blue hizmetine abone olmayan eski onaylı hesaplardan onay işaretini kaldıracağını da açıklamıştı. Son olarak Elon Musk, “neredeyse tüm” reklam verenlerin, satın alım sonrasında yeniden reklam vermeye devam ettiğini belirtti.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin ETF’lerinde son dönemin en büyük alımı gerçekleşti!

ABD Bağımsızlık Günü’nü takip eden seansta spot Bitcoin ETF’lerinde dikkat çekici bir hareketlilik yaşandı. 5 Temmuz’da Farside verilerine göre Spot Bitcoin ETF’lerine bir ay içindeki en büyük net girişler gerçekleşirken son günde toplam 143,1 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Fidelity Bitcoin ETF (FBTC), 117 milyon dolarlık etkileyici bir girişle en çok dikkat çeken fon oldu. Bunun ...

Bağlantıyı kopyala