Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Energy Web Token (EWT) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Energy Web Token (EWT) kısaca özetlemek gerekirse merkezsiz bir işletim sistemidir. Projenin amacı enerji tüketim durumlarını da göz önünde bulunduran işletim sistemleri meydana getirmek. EWT token böylece sıfır karbon salınımlı bir ekonomi inşa edilmesini hedefliyor. Energy Web token (EWT) ekibi temel misyonları olarak küresel ekonominin daha az karbon salınımlı bir yapıya sahip olmasını sağlamayı görüyor. Bunu gerçekleştirmek için de dijital işletim sistemleri için çeşitli enerji sistemleri gündeme geliyor. EWT sayesinde temiz enerji kaynaklarının daha basit, güvenli ve etkili şekilde geleceğe yansıtılması mümkün olacak. Bu içerik boyunca Energy Web Token (EWT) platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına nasıl etki ettiğinden bahsediyor olacağız. Ayrıca EWT token’lere yönelik birtakım ilgi çekici verileri de yine burada paylaşacağız.

Energy Web Token (EWT), enerji sektörü için daha fazla uygulama geliştirmeyi destekleyecek. Bu amacın gerçekleşmesi için tasarlanmış blok zinciri tabanlı bir sanal sistem olarak bilinen Energy Web Chain, EWT token’lere ev sahipliği yapıyor. EWT token’ler bu platformda gerçekleşen işlemlerde geçerli olan kripto paralar olarak biliniyor. Energy Web Chain, Haziran 2019’da piyasaya çıktı. Energy Web Foundation, projenin arkasındaki kar amacı gütmeyen kuruluştur. EWT, geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmasına izin vererek enerji sektörüne çeşitlilik getirmeyi amaçlıyor. EWT sanal makinesi, şebeke operatörleri, yazılım geliştiriciler ve satıcılar dahil olmak üzere enerjinin tüm alanlarındaki bileşenlere fayda sağlama potansiyeline sahip.

EWT token nedir

Energy Web Token (EWT) Ne Zaman Çıktı?

Rocky Mountain Institute (RMI), enerji sektöründe araştırma ve geliştirme alanında lider bir kuruluş. Önde gelen bir enerji kuruluşu olarak RMI, bu sektörde birçok devrim niteliğinde projeye katılmıştır. RMI, Energy Web Chain’i yaratarak, enerji sektöründeki bileşenleri destelemek istedi. Böylece sektördeki her unsur bu yeni merkezi olmayan platformdan istifade edebildi. Kullanıcılar burada merkezsiz çözümler geliştirebiliyor. Bu sayede enerji sektörünün blockchain olanaklarından faydalanması mümkün. Blockchain teknolojisi, birçok alanda olduğu gibi enerji alanında da kullanıcılara büyük hizmetler verebilecek bir potansiyele sahip.

Grid Singularity (GS) adlı kuruluş Rocky Mountain Institute tarafından hayata geçirilen projeye blockchain uzmanlığını getirdi. Bir blockchain geliştiricisi olarak GSy, Energy Web Chain’in yaratılmasının arkasındaki ana unsurdur diyebiliriz. Ünlü uzmanlar, tanındık Ethereum (ETH) blok zinciri geliştiricileri, deneyimli enerji yöneticileri ve enerji düzenleyicileri ile GSy bir araya geldi. Sonuç olarak Energy Web Token (EWT) başarılı bir şekilde piyasaya çıktı.

Energy Web Token (EWT) Fiyatı Nedir?

Energy Web Chain platformunda kullanılan kripto para EWT token’lerin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Energy Web Token ekibi projenin kullanıcılara tanıtılması amacıyla oldukça detaylı bir evrak hazırlamış. Bu evrakta proje hakkında merak edilen her türlü bilgi tüm ayrıntılarıyla izah ediliyor. Burada yer alan veriler göre EWT token’ler hakkında da birtakım ilgi çekici verilere erişiyoruz. EWT token’ler piyasaya toplamda 100 milyon adet arz edilebilecek. Bu miktarın şimdiye dek yaklaşık %30’u piyasaya sürülmüş. Bu oran aşağı yukarı 30 milyon EWT token’e denk geliyor.

EWT nedir

Energy Web Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EWT token [mcryptocoin=”EWT” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. EWT token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”EWT” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. EWT token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”EWT” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”EWT” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Energy Web Token Kaç Dolar?            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EWT token [mcryptocoin=”EWT” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle EWT token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 20,6 dolarla kaydetti. Bununla birlikte EWT token yılın en düşük seviyesini ise 4,5 dolarla belirledi.

Energy Web Token (EWT) Nasıl Çalışmaktadır?

Energy Web Chain’i oluştururken, kurucular RMI ve GSy, enerji sektöründeki çok çeşitli uygulamalar için çok yönlü bir blok zinciri çözümü başlatmayı hedefliyorlardı. Energy Web Token’in (EWT) temel özelliklerinden birisi, işletmelere tamamen özelleştirilmiş merkezi olmayan uygulamalar (dApps) oluşturma fırsatı sunmasıdır. Ethereum (ETH) gibi blok zincirler de bu çeşitliliği sağlarken, Energy Web Chain özellikle enerji sektörü için tasarlandı. Anlaşılacağı üzere Energy Web Token projesi kapsamında büyük bir ekosistem söz konusu hale geliyor. Bu ekosistemin enerji sektörüne çeşitli şekillerde hizmet edeceği öngörülüyor.

Energy Web Chain kurumsal kullanım düşünülerek oluşturuldu. Bu gerçek göz önüne alındığında en gelişmiş ölçeklenebilirliği ve veri gizliliğini destekleyen bir yapıya neden ihtiyaç duyulduğunu daha iyi anlıyoruz. Energy Web Token işte bu ihtiyaca yanıt verebilecek bir yapıyla kullanıcılarını selamlıyor. EWT’nin kurucu ekibi ayrıca yakın zamanda Energy Web Merkezi Olmayan İşletim Sistemi (EW-DOS) adı verilen bir teknoloji çözümü yayınladı. Bu yazılım kullanıcıların elektrik sistemlerini çevrimiçi olarak kontrol etmelerini ve yönetmelerini sağlıyor.

EnergyWebTokennedir

Energy Web Token (EWT) Nasıl Satın Alınır?

Energy Web Token (EWT) bazı kripto para borsalarından satın alınabilir. Bu borsaların başında KuCoin, Kraken, Gate.io ya da Liquid gibi isimler yer alıyor. Tüm dünyadan çok sayıda kullanıcıya hizmet veren Kraken borsası USD, EUR ve XBT gibi kripto paralarla EWT token’leri işlem çifti haline getirmiş. Buna göre kullanıcılar bu platformdan bu tür kripto paralarla EWT token satın alabilecekler.

Yazar: Ömer Uçar

Ripple, FIFA ve Mastercard, yapay zekâ metaverse şirketine yatırım yaptı

Son dönemde yapay zekâ alanında faaliyet gösteren şirketlere yapılan yatırımlar artmaya devam ediyor. Yapay zekâ ve metaverse teknolojilerini birleştiren inovatif platform Futureverse, gerçekleştirdiği yatırım turunu tamamladı. Futureverse, Kripto ve Metaverse Evrenini Değiştirmeye Hazır Yapay zekâ ve metaverse teknolojilerini birleştiren Futureverse platformu, kripto ödeme çözüm sağlayıcısı Ripple Labs’ın katkısıyla yatırım turunda 54 milyon dolar topladı. Bu ...

Bağlantıyı kopyala