Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Erman Yaşar Yorumculuğa Geri Mi Dönüyor?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Erman Yaşarve Emre Özcan ile birlikte 2022 dünya kupası ne zaman, dünya kupası yorumu ile Erman Yaşar yorumculuğa geri mi dönüyor konusunu tartışıldı.

Nelerden Bahsedildi?

Erman Yaşar genel çerçevede programı özetlerken, statosferden atlar mısınız şeklinde bir soru yöneltti. Emre Özcan ise şu şekilde yanıt verdi:

Gerekli bütün şartlar sağlanırsa neden olmasın.

Futbol dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Ballon d’Or’a da değinilen programda, yılın futbolcusu olarak seçilen Karim Benzema’nın ödülü aldığı esnada kız arkadaşını sahneye alınmaması eleştirildi.

Ödül töreninde İngiltere Premier Lig ekiplerinde Manchester City’nin yılın takımı ödülünü alması konusunda da değişti. Bununla birlikte Real Madrid’in bu ödülü Manchester City’ye verilmesi de eleştirildi.

Ödülün Manchester City’ye verilmesi konusunda kişisel görüşlerini belirten yorumcularımız, Manchester City’nin Premier Lig’i domine etmesiyle bu ödülü almış olabileceğine değinildi.

Yazar: Sena Karakılıç

SPACE ID (ID) Coin Nedir?

SPACE ID Coin ve domain yönetim sistemleri hakkında bilmeniz gereken her şey. ID coin güvenlik, gizlilik ve sektörel uygulamaları rehberimizde bulabilirsiniz. SPACE ID projesi, Web3 teknolojileri ve blockchain altyapısını kullanarak, internet alan adı yönetimini merkeziyetsizleştirmeyi amaçlayan bir kripto para birimidir. Bu proje, kullanıcıların internet domainlerini güvenli, şeffaf ve etkin bir şekilde yönetmelerini sağlamak üzere tasarlanmıştır. ...

Bağlantıyı kopyala