Bitcoin (BTC) $ 62,633.78 1.38%
Ethereum (ETH) $ 2,440.51 1.97%
BNB (BNB) $ 565.67 1.03%
Solana (SOL) $ 145.32 2.27%
XRP (XRP) $ 0.532114 0.15%
Cardano (ADA) $ 0.354867 2.17%
Dogecoin (DOGE) $ 0.110638 2.39%
Al veya Sat Paribu

ETF analisti kripto para piyasasını hareketlendirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, spot Ethereum ETF’lere yönelik açıklamalarıyla kripto para piyasasında hareketliliğe neden oldu. Analistin açıklamalarından sonra, ETH’de yüzde 3,5’a yakın yükseliş gerçekleşti.

Düşüş yönlü ilerleyen kripto para piyasasına Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas can suyu oldu. Balchunas, spot Ethereum ETF’lerin piyasaya sürüleceği tarihe işaret etti. Ether (ETH) 3.411 dolar seviyesinden 3.528 dolara kadar yükseldi.

spot eth etf eric balchunas

Ether ETF haberi kripto para piyasasını ateşledi

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, spot Ethereum ETF’lerin lansman tarihinin 2 Temmuz olabileceğini belirtti. Analiste göre, SEC personeli ihraççılara (ETF başvurusu yapan şirketler) S-1 ile ilgili yorumlar gönderdi. Balchunas, bu yorumları hafif ve önemli olmayan konular olarak nitelendirdi.

Balchunas, SEC’nin ihraççılara geri dönüş için 1 hafta süre verdiğini ve bunun lansman için bir işaret olabileceğini aktardı. Son yaşanan hareketliliği gerekçe gösteren analist, spot Ethereum ETF’lerin piyasaya sürüleceği tarihi 2 Temmuz olarak güncelledi. Analistin önceki tahmini, ETF’lerin 4 Temmuz’da piyasaya sürüleceği yönündeydi.

ETF analisti, sadece iki günlük kaymanın büyük bir değişim olmadığını belirtti. Balchunas, spot ETH ETF’lerin lansmanının daha uzun süreceğini hissetmeye başladıklarını, bu nedenle 2 Temmuz tahmininin iyi bir haber olduğunu dile getirdi.

Bir X kullanıcısı, Balchunas’a ETF’lerin S-1 dosyaları onaylandıktan sonra ne zaman işleme başlayacakları soruldu. Analist, “Genellikle ertesi gün” yanıtı verdi.

Balchunas, spot Bitcoin ETF döneminde yaptığı yorumlar ve analizler ile popülerlik kazandı. Ünlü analistin spot ETH ETF’lere yönelik yorumları da ilgi çekti. Kripto para piyasası, Balchunas’ın X üzerinden yaptığı bu paylaşım sonrası yükselişe geçti.

ETH, ETF analistinin tweet’inden sonra yüzde 3,5 yükseliş yaşadı. BTC ise 65.000 dolar desteğinden uzaklaşarak 66.000 doları geri kazanmayı başardı.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) yavaşladı: Yükseliş sürecek mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 57 bin doların üzerine yerleşirken, altcoin’lerin öncüsü Ether (ETH) 3 bin 250 doları ele geçirdi. Kripto para piyasası, özellikle son fiyat verileri ile birlikte hareketli döneme girdi. Bitcoin halving’inin yaklaşması ve Ethereum Dencun güncellemesinin gündemde yer edinmesi, kripto piyasasının görünümünü pozitife çevirdi. Düşüş bekleyen yatırımcı sayısı azalırken, yükseliş beklentileri ...

Bağlantıyı kopyala