Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

“ETH, ETF lansmanı sonrası roketleyecek!”

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bitwise Baş Yatırım Sorumlusu Matt Hougan, spot Ethereum ETF’lerin ETH üzerindeki potansiyel etkisinden bahsetti. Hougan, büyük bir yükseliş beklediğini dile getirdi.

Spot Bitcoin ETF ihraççısı Bitwise’ın yöneticisi Hougan, spot Ethereum ETF’lerin spot Bitcoin ETF’lerden daha etkili olacağını öne sürdü. Hougan’a göre, ETF’lerin ETH fiyatını yükseltmek için üç nedeni var.

“Spot Ethereum ETF’ler ETH yükselişini tetikleyecek”

Bitwise Baş Yatırım Sorumlusu Matt Hougan, spot Ethereum ETF’lerin lansmanından sonra ilk birkaç hafta dalgalı piyasa bekliyor. Hougan, Grayscale Ethereum Trust’ın spot seçeneğini de ekleyerek ETP’ye dönüşeceğini ve büyük bir para çıkışına imza atacağını belirtti. Grayscale, spot Bitcoin ETF’ler piyasaya sürüldüğünde de uzun bir süre net para çıkışına imza atmıştı.

Bitwise yöneticisi, “Yılsonuna kadar yeni zirvelere ulaşılacağından eminim.” diyerek ETH yükselişini destekledi. Hougan, ETF’lerin hemen sonuç vermesini beklememek gerektiğini aktardı.

borsa

Hougan, Ether ETF’lerin Bitcoin ETF’lere göre daha fazla etki yaratacağını üç nedenle destekledi. Yöneticiye göre, Ether’in enflasyon oranı sıfıra eşit seviyede. Bitcoin ise madencilerin blok üretimi nedeniyle düzenli olarak arz artışı yaşıyor. Yine de BTC’nin 21 milyon arza sahip olduğunu unutmamakta fayda var.

Bitcoin madencileri, çok fazla çaba gerektirdiği için madencilik faaliyetleri sırasında BTC satmak zorunda kalıyor. Hougan, bu durumun Ether’de olmadığını ve ETH’nin stake sistemiyle ayakta durduğunu hatırlattı. Bitwise yöneticisi, doğrudan maliyeti olmamasının ETH’yi öne çıkardığını belirtti.

Hougan’ın bir başka nedeni de ETH’nin yaklaşık üçte birinin (yüzde 28) stake edilmiş olması. Bu veriyi detaylandıran Hougan, “Şu anda, tüm ETH’nin yüzde 28’i stake edilmiş durumda, yani etkin bir şekilde piyasanın dışında” dedi.

Hougan, Ether ETF’lerin yaratacağı etkiyle birlikte ETH’nin 2024 sonuna kadar 5.000 doların üzerine çıkacağını iddia etti.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Holo Nedir? HOT Coin

Holo, Holochain ile oluşturulmuş eşler arası dağıtılmış bir platformdur. HOT, platformun yerel kripto para birimidir. Holo Nedir, Holochain Nasıl Çalışır? Holo, 2016 yılında Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından kurulmuştur. Merkezi olmayan uygulamaları barındırmak amacıyla kullanılan eşler arası dağıtılmış bir platform olarak tanımlanmaktadır. Amacı, Holochain ile oluşturulmuş uygulamalar arasında köprü vazifesi görerek, HOLO ağ katılımcıları ...

Bağlantıyı kopyala