Bitcoin (BTC) $ 62,185.66 2.13%
Ethereum (ETH) $ 2,410.94 2.29%
BNB (BNB) $ 561.60 2.77%
Solana (SOL) $ 142.92 3.24%
XRP (XRP) $ 0.530659 2.56%
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.76%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109025 2.07%
Al veya Sat Paribu

Ethereum All Core Devs Toplantısında Neler Konuşuldu?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ethereum’un çekirdek geliştiricilerinin bir araya geldiği son toplantı 15 Nisan günü düzenlendi. Yüksek profilli Ethereum (ETH) geliştiricilerinin katıldığı toplantıda testin sonraki aşamaları ve Şanghay yükseltmesi masaya yatırıldı. Galaxy Digital araştırmacısı Christine Kim, en son Ethereum All Core Devs toplantısının özetini takipçileriyle paylaştı.

Ethereum All Core Devs Toplantısından Detaylar

Galaxy Digital araştırmacısı Christine Kim, Twitter’da yayımladığı bir flood’la Ethereum (ETH) geliştiricileri konferansının Merge öncesi test ağlarıyla ilgili sonuçlarının bazı ayrıntılarını paylaştı.

Geliştiriciler yakın zamanda öncü ana ağ gölge çatalının (shadow fork) sonuçlarını analiz etti. Bunun sonucunda önümüzdeki hafta Goerli test ağı ve Ethereum’un ana ağında benzer iki güncelleme daha düzenlemeye karar verildi.

Bunun hemen ardından EF araştırmacısı ve geliştiricisi Tim Beiko, Ropsten test ağını ve bu yapıldıktan sonra Goerli ve Sepolia ağlarını çatallamayı önerdi. Bu nedenle, Rinkeby testnet, altyapısını kullanan tüm dApp’ler tarafından terk edilmesi gerekiyor.

U.Today‘e göre, Ethereum (ETH) çekirdek geliştiricileri artık, Proof-of-of-Stake (PoS) Ethereum’un ilk altı ayında gerçekleşecek olan Merge sonrası ağın ilk hardforku olan Şangay için teklifleri kabul etmeyecek.

Ethereum geliştiricilerinin Merge tarihi olarak hala 2022 yılının 3. çeyreğini hedeflediği biliniyor.

Yazar: Hazal Orta

Devler gelmeye devam ederse BTC 700.000 doları aşabilir!

Popüler Bitcoin analisti Willy Woo, X üzerinden yayımladığı bir yazıda BTC için 700.000 doları işaret etti. Analist, fiyat hedefinde portföy dağılımını ve kurumların benimsenme eğrisini öne sürdü. Wall Street, son yıllarda kripto endüstrisine adım atmaya başladı. Finans kurumları, müşterilerinden gelen talepler veya rezerv oluşturma çabasıyla BTC satın almaya başladı. Özellikle spot Bitcoin ETF’lerin 50 milyar ...

Bağlantıyı kopyala