Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Ethereum Geliştirici Ekibi Kintsugi Test Ağını Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ethereum geliştiricisi Tim Beiko, Ethereum Merge Kintsugi test ağının lansmanını Twitter’dan duyurdu. Güncelleme ile Ethereum’un iş kanıtından (PoW) hisse kanıtı (PoS) mekanizmasına geçişi sağlanacak. Böylece Ethereum ekosistemi Etehreum 2.0’a bir adım daha yakınlaşmış olacak. Ağ güncellemeleri ve Ethereum 2.0 ile birlikte ağın, ölçeklendirilebilirlik, güvenlik, sürdürülebilirlik gibi özellikleri geliştirilecek.

Ethereum Geliştiricileri, Kintsugi Ana Ağından Bahsetti

Ethereum geliştirici ekibi, Ethereum Merge Kintsugi ana ağının test aşamasını duyurmuştu. Ağ geliştiricileri, 2022 dönemi için Ethereum Merge Kintsugi ana ağı dışında birkaç ağ yükseltmesi projesine de ağırlık verdiklerini bildirmişti. Ekibin duyurularına göre, Merge Kintsugi ve yeni ağ güncellemelerinin ilk adımı için mevcut Ethereum Mainnet (PoW), Beacon Chain (PoS) ile birleştirilecek. Geliştirici ekibin ifadelerine göre, Kintsugi ana ağının 2022’nin ikinci çeyreğine kadar piyasaya çıkması bekleniyor.

ethereum gelistirici ekibi kintsugi test agini duyurdu

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin The Merge ağını takiben The Surge, The Verge, The Plurge & The Splurge ağlarının şemasını da şahsi Twitter hesabından paylaştı. Buterin, Ethereum topluluğu olarak Haziran 2022’den önce ana ağ birleştirmesinin etkinleştirilmesi için uğraştıklarını ifade etti.

Yazar: İrem Dölen

ABD, İlk Kez Bir Kripto Karıştırma Şirketine Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanlığı’nın Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC), Kuzey Kore ile bağlantısı olduğunu iddia ettiği bir kripto para karıştırma hizmeti olan Blender.io’ya türünün ilk örneği olan yatırım kararı aldığını açıkladı. Hazine Bakanlığı’ndan Kripto Karıştırma Hizmeti Blender’a Yatırım Kararı ABD Hazine Bakanlığı’na bağlı Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC), bugün yaptığı açıklamada, Kuzey Kore’deki bilgisayar ...

Bağlantıyı kopyala