Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Fabio Panetta, Kripto Para Birimleri ile İlgili Konuştu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimleri ile ilgili olarak birçok isim değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez değerlendirmede bulunan isimler arasında Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) yönetim kurulu üyesi Fabio Panetta yer aldı.

Fabio Panetta’dan Kripto Para ile İlgili Açıklama

Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) yönetim kurulu üyesi Fabio Panetta, kripto para birimleri hakkında olumsuz değerlendirmelerde bulundu. Panetta, kripto para birimlerinin geleceğinin pek de parlak görünmediğini aktardı. Panetta’ya göre kripto, kumar oynamakla aynı durumda kullanılıyor.

fabio panetta kripto para birimlerini degerlendirdirtg

Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) yönetim kurulu üyesi Fabio Panetta

Panetta, kriptonun yatırımcılar arasındaki sağlam bir değer deposu algısının 2021’in sonlarında ve toplam piyasa değerinin düştüğü 2022’de dağılmaya başladığını söyledi. ECB yetkilisine göre, kripto varlıklarının son derece değişken doğası onları kumar oynamaya uygun hale getirdi ve küresel yasa koyucular tarafından bu şekilde ele alınmalı.

Panetta, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Sınırlamaları nedeniyle, kriptolar yenilikçi ve sağlam bir finans biçimine dönüşmedi, bunun yerine zararlı bir finans biçimine dönüştü. Kripto ekosistemi, piyasa başarısızlıkları ve olumsuz dışsallıklarla dolu ve uygun düzenleyici önlemler alınmadığı sürece daha fazla piyasa kesintisi yaşaması kaçınılmaz.

Yazar: Sena Karakılıç

Miami Belediye Başkanı Bitcoin Almaya Devam Ediyor

Dünya genelinde Bitcoin benimsenmesi artmaya devam ediyor. Seçildiği günden itibaren Bitcoin’e verdiği destekle bilinen Miami Belediye Başkanı Francis X. Suarez, Bitcoin’e destek vermeye devam ediyor. Francis X. Suarez, kişisel kampanyaya başladığından beri iki haftada bir Bitcoin alımı gerçekleştirdiğini açıkladı. Miami Belediye Başkanından Bitcoin’e Destek Miami Belediye Başkanı ve Amerika Birleşik Devletleri Belediye Başkanları Konferansı Başkanı ...

Bağlantıyı kopyala