Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Kripto Borsası EDX Markets’in Kullanıma Açılması Bekleniyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Büyük ölçekli sermaye şirketleri Citadel Securities, Fidelity Investments ve Charles Schwab tarafından desteklenen kripto para borsası EDX Markets piyasaya giriyor. Borsanın bugün işleme açılması bekleniyor. Borsada Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash’in alınıp satılması bekleniyor.

Fidelity ve Citadelin Destekledigi Kripto Borsasi EDX Markets Kullanima Aciliyor222

EDX Markets’in İşleme Açılması Bekleniyor

Büyük şirketlerin desteklediği kripto para borsası EDX Markets kullanıma açılıyor. Borsa ile ilgili ilk açıklama eylül ayında yapılmıştı. Yaklaşık 9 ay sonra borsanın resmi lansmanının duyurulması bekleniyor. EDX’in geleneksel finans standartlarından yararlandığını ancak gözetim dışı bir borsa olarak faaliyet göstereceği belirtildi. Kullanıcıların kripto varlıklarının doğrudan işlenmeyeceği bildirildi. Platformda, kripto para birimleri ile fiat para birimleri arasında işlem yapabileceği kaydedildi.

EDX’in ilerleyen dönemlerde ticareti uzlaştırmak için takas odası açmayı planladığı belirtildi. Borsanın müşteri varlıklarını üçüncü taraf bankaları ve kripto emanetçisi kullanılması amaçlanıyor. Borsa, bu adımlar ile müşteri fonlarının potansiyel kötüye kullanımını konusundaki endişeleri hafifletmeyi planlıyor. Ayrıca platform, doğrudan bireysel yatırımcılara hizmet vermeyecek.

EDX, Citadel Securities, Fidelity Investments ve Charles Schwab’ın yanı sıra Paradigm, Sequoia Capital ve Virtu Financial tarafından da destekleniyor. Diğer yandan Miami International Holdings ve DV Trading, GTS, GSR ve Hudson River Trading’in aralarında bulunduğu yeni yatırımcılarla ikinci bir finansman turu gerçekleştirecek.

Yazar: Göker Bilgiç

YouTube kurucu ortağı arkasında: Memecoin çılgınlığı

YouTube kurucu ortağı Steve Chen tarafından desteklenen memecoin Pajamas (PAJAMAS), son 24 saatte yüzde 50’ye yakın yükseliş yaşadı. Kripto para piyasasında memecoin çılgınlığı başladı. Floki (FLOKI), Pepe (PEPE) ve dogwifhat (WIF) son günlerde sansasyonel yükselişlere imza attılar. Memecoin’lerdeki yükseliş, kripto yatırımcılarını da heyecanlandırdı. Cointelegraph, eski YouTube baş teknoloji sorumlusu Steve Chen ile röportaj gerçekleştirdi. Chen, ...

Bağlantıyı kopyala