Bitcoin (BTC) $ 62,056.63 0.03%
Ethereum (ETH) $ 2,420.57 0.19%
BNB (BNB) $ 565.69 1.82%
Solana (SOL) $ 143.42 0.12%
XRP (XRP) $ 0.532054 0.03%
Cardano (ADA) $ 0.351086 0.42%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109853 0.77%
Al veya Sat Paribu

Fireblocks, Finansman Turunda 550 Milyon Dolar Yatırım Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Finansman turları birçok şirket için önem arz ediyor. Düzenlenen finansman turları ile şirket önemli yatırımlar elde ediyor. Bu kez Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks, Blockchain endüstrisinin en değerli şirketlerinden biri olmak için E Serisi finansman turunda 550 milyon dolar topladı.

Fireblocks, E Serisi Turunda 8 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks, E Serisi finansman turunda 550 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Söz konusu Finansman turu D1 Capital Partners ve Spark Capital tarafından ortaklaşa yönetildi. Tura katılan diğer yatırımcılar arasında; Parafi Growth Fund, Canapi Ventures, Altimeter, General Atlantic, Index Ventures, Mammoth, CapitalG ve Iconiq Strategic Partners yer aldı.

Ayrıca belirtmek gerekirse Şirket, 2021 yılının Haziran ayında 2,2 milyar dolarlık bir değerleme ile yatırımcılarından 310 milyon dolar toplamıştı.

Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks’un CEO’su Michael Shaulov finansman turu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Geleneksel finans kurumlarından önde gelen hedge fonlarına, borsalara, neobankalara, oyun şirketlerine, ödeme sağlayıcılarına kadar çok farklı kullanım durumlarından ve etki alanlarından çok sayıda müşterimiz var. Bu nedenle, tüm bu insanlara ihtiyaç duydukları hizmeti sağlamak ve onlara yetişmek için müşteri destek işlevlerimize çok fazla yatırım yapıyoruz.

Son olarak Ocak ayının başında Aave dünyanın ilk lisanslı DeFi platformunu başlatmak için Blockchain güvenlik şirketi Fireblocks ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Yazar: Sena Karakılıç

Microsoft’un Yatırım Kolundan Space and Time’a Yatırım

Blockchain, kripto ve teknoloji: Günümüzde yatırımcıların odak noktası hâline gelen bu üç sektör, hızla büyümeye devam ediyor. Bazı şirketler ise bu üç sektörün oluşturduğu Venn şemasının tam ortasında yer alıyor. Yatırımcıların bu şirketlere yaklaşımını ise tahmin etmek zor değil. Bu alanda yer alan ve merkeziyetsiz bir veri platformu olarak karşımıza çıkan Space and Time, 20 ...

Bağlantıyı kopyala