Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Fireblocks ve Ödeme Devi FIS ile İşbirliği Yapıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para birimlerinin hızla yaygınlaşması ile ile beraber birçok şirket bu alanda ortaklık kuruyor. Bu kez kripto saklama şirketi Fireblocks’dan bir hamle geldi. Fireblocks, bankalara ve sermaye piyasası firmalarına Fortune 500 teknoloji sağlayıcısı olan FIS ile işbirliği yaptı.

Fireblocks ve Ödeme Devi FIS ile El Sıkıştı

Fireblocks, bankalara ve sermaye piyasası firmalarına Fortune 500 teknoloji sağlayıcısı olan FIS ile el sıkıştı. FIS bir basın açıklamasında, anlaşmanın her türden firmanın en büyük kripto ticaret merkezlerine, likidite sağlayıcılarına, borç verme masalarına ve merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarına erişmesini sağlayacağını söyledi. 

fireblocks ve odeme devi fis ile isbirligi yapiyor 1

FIS sermaye piyasaları başkanı Nasser Khodri, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Dijital para birimleri daha yaygın hale geldikçe, sermaye piyasası firmaları birçok dijital varlık sınıfını yönetmelerine yardımcı olan tek bir hedeften büyük ölçüde faydalanacak.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov ise ortaklık ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

FIS ile stratejik ortaklık, Fireblocks teknolojisini geleneksel varlıklardaki hemen hemen her tür satın alan, satan ve kurumsal kuruma getirecek.

Yazar: Sena Karakılıç

Web3’te Nasıl İş Bulunur? Web3 Meslekleri Neler?

Blockchain temelli web3 ve kripto alanı henüz başlangıç aşamasında olmasına rağmen gelişmekte olan kariyer yollarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Peki web3’te iş nasıl bulunur ve web3 meslekleri nelerdir? Web3 Meslekleri Neler? İnternetin geleceği olarak ifade edilen web3 henüz başlangıç aşamasında. Pek çok şirketin yakından takip ettiği web3 alanı için yetenek arayışları da artıyor. Raporlara göre ...

Bağlantıyı kopyala