Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Flare Network, Dogecoin’i FAsset olarak Entegre Etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain projeleri tüm hızıyla gelişimini sürdürürken bir haber de Flare Network‘ten geldi. Flare Network, popüler meme token Dogecoin’i (DOGE), bir FAsset olarak ağa dahil ettiğini açıkladı. Bu, Dogecoin‘in Flare’de ve Flare’e bağlı diğer zincirlerde kullanılmasına olanak tanıyacak.

Flare Network’ten Dogecoin Desteği

Flare Network iki temel Blockchain sorununu çözmek için Hugo Philion ve Sean Rowan tarafından oluşturulan bir ağ olarak karşımıza çıkıyor. Flare Network, ağın güvenliğini tokenin değerine bağlamadan akıllı sözleşme platformlarını ölçeklendirmenin yeni bir yolunu ortaya koyuyor.

Flare, Dogecoin’in yaratıcısı Billy Markus’un Dogecoin hakkındaki bir tweet’e yanıt olarak bunu paylaştı. F-Assets, Flare Ağının temel bileşenleridir. Spark (FLR) ağın yerel token’ı olsa da, kullanıcılar F Asset’lerini kullanmak üzere ağa getirebilirler. Bu, varlıklar için akıllı sözleşmelerin kilidini açar ve esasen akıllı olmayan sözleşme kriptosuna fayda sağlar. 

Ek olarak bu kullanıcıların kriptolarıyla DeFi ve diğer ağ uygulamalarına katılmalarını da sağlar.

Yazar: Cem Arslan Kurt

AB Komisyonundan Otomatik DeFi Denetimi Hamlesi

Avrupa Birliği Komisyonu, kripto para düzenlemelerini geliştirmeye devam ediyor. AB Komisyonu, otomatik DeFi denetiminin incelenmesi için öneride bulundu. AB’den Otomatik DeFi Denetimi Adımı AB Komisyonu, Ethereum Blockchain ağındaki merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerinin “denetimini” incelemek adına bir öneride bulundu. Yapılan bu öneri ile birlikte Avrupa Birliği genelinde daha büyük düzenlemelerin hazırlığında olunduğu görülüyor. Sunulan önerideki pilot ...

Bağlantıyı kopyala