Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Flashbots Kurucu Ortağı Şirketten Ayrıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ethereum gibi devlet açısından zengin blok zincirlerine neden olabileceği varoluşsal risklerden kaçınmak için çalışan bir araştırma ve geliştirme kuruluşu olan Flashbots şirketinde önemli ayrılık.

Kurucu Ortak Flashbots’tan İstifa Etti

Flashbots’un kurucu ortağı olan Stephane Gosselin, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, ekiple yaşadığı anlaşmazlıkların ardından maksimum çıkarılan değer (MEV) hizmetinden istifa ettiğini açıkladı.

flashbots kurucu ortagi sirketten ayrildi 2

Gosselin yaptığı açıklamada, çeşitli ve rekabetçi bir MEV ekosistemi için sansür katmanını korumanın çok önemli olduğunu dile getirdi. Gosselin ayrıca her ne kadar projeden ayrılmış olsa da projenin başardıklarından dolayı gurur duyduğunu da belirtti. İstifa eden Flashbots kurucu ortağı Gosselin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kısa vadede, doğrulayıcıların sansür uygulanan rölelere bağlanmaktan kaçınacaklarını temenni ediyorum. Sansüre karşı ekonomik baskı uygulamayı sürdüren Blockspace tedarikçileri, sansürün her yerde olmamasını sağlamak için uzun bir yol kat edilmesi gerekecek.

Son olarak Ethereum’un başarılı bir şekilde gerçekleşen The Merge yükseltmesinden bu yana, Flashbots, rölelerini kullanan popüler stake havuzlarında Ethereum doğrulatıcılarının göreceli bir konsolidasyonu meydana gelmişti.

Yazar: Burak Köse

Tombul Protokoller Bize Yeni Bir Hikaye Anlatıyor

Joel Monero adlı genç bir Union Square Ventures stajyerinin 2016 yazında yazdığı “Fat Protocols” (Tombul Protokoller) isimli yazı blokzinciri üzerine yazan ve düşünen herkesin bir anda gündemine düşmüştü. Bu yazının içeriği, geleneksel Silikon Vadisi yatırımcılarına ve Facebook, Google, Amazon gibi internet tekellerinin sonsuz bir ömür süreceğini hayal edenlerin kafasına kaynar su gibi indi, canlarını fena ...

Bağlantıyı kopyala