Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Floki Inu, Binance’de Listelenmek için İmza Topluyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki topluluk, kripto varlığın önde gelen kripto para ticaret platformu Binance‘de listelenmesi için bir imza kampanyası başlattı. Floki Inu topluluğu; FLOKI‘nin bu borsada listelenmesiyle, kripto para biriminin likiditesini önemli ölçüde artıracağını düşünüyor. Dogecoin ve Shiba Inu’dan sonra üçüncü en büyük meme coin olarak kabul edilen Floki Inu için topluluk, Twitter üzerinden imza kampanyasını paylaştı;

Floki Inu Binance’de Listelenmek İstiyor

İmza kampanyaları için en iyi adres olarak gösterilen Change.org’da şimdi de Floki Inu’nun (FLOKI) arkasındaki topluluk, Binance’de listelenmek için bir kampanya başlattı. Floki Inu topluluğu daha önce de, varlığın, kripto para borsası Coinbase platformunda listelemesini isteyen bir imza kampanyası oluşturmuştu.

floki inu binancede listelenmek icin imza topluyor

Change.org’da oluşturulan imza kampanyası halihazırda 14.000’den fazla imza topladı. Bu imza kampanyası kripto para biriminin, Coinbase veya Binance gibi herhangi bir borsada listelenmemiş olmasına rağmen, 310.000’den fazla sahibine ve 280 milyon doların üzerinde alım ve satım miktarına sahip olmasına yardımcı oluyor.

Özellikle, kripto para biriminin memeden ilham alan rakibi kripto Shiba Inu (SHIB), Binance, Coinbase, Huobi, KuCoin, Bitfinex ve diğer büyük kripto para ticaret platformlarında listelendi. Ancak SHIB’in komisyonsuz ticaret platformu Robinhood da listelenmesi için de bir imza kampanyası başlatılmıştı.

Ayrıca haberin yazımı esnasında Floki Inu CoinMarketCap verilerine göre; 0,001562 dolardan işlem görüyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Coinbase, Grayscale’in Bitcoin ETF’sini Destekliyor

Gün içerisinde Blockchain Derneği, Grayscale’in Bitcoin ETF’si davasında, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı Grayscale’i desteklediğini açıklamıştı. Grayscale’e bir destek kripto para borsası Coinbase tarafından geldi. Grayscale’in Bitcoin ETF’sine Destekler Artıyor Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsası konumunda olan Coinbase, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan yasal savaşında dünyanın en ...

Bağlantıyı kopyala