Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Forte, Milyon Dolarlık Yatırım Aldı! Hedef Blockchain Oyunları

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Büyük oyun geliştiricilerini Blockchain dünyasına dahil etmeyi amaçlayan bir şirket olan Forte, Sea Capital ve Kora Management tarafından yönetilen B Serisi finansman turunda, 725 milyon dolar topladı.

Forte Yatırımı Blockchain ile İlgilenen Şirketlerden Geldi

Blockchain şirketi Forte‘ye B Serisi finansman turunda finansman sağlayan diğer katkıda bulunanlar arasında; Big Bets, Overwolf, Playstudios, Warner Music Group, zVentures, Griffin Gaming Partners, Andreessen Horowitz (a16z) ve Tiger Global yer alıyor.

Cosmos, Polygon Studios, Solana Ventures ve popüler Ethereum oyunu The Sandbox’ın arkasındaki şirket olan Animoca Brands dahil olmak üzere, blockchain ile ilgili birkaç şirket proje de finansman turuna katkıda bulundu.

forte blockchain oyun planlari icin 725 milyon dolar artirdi

Forte sağlanan finansmanlar ile hizmetlerini genişletmeyi ve daha fazla oyun yayıncısını bünyesine katmayı planlıyor. Forte’nin platformu şu anda sadece davetli ve özel test aşamasında. Ayrıca Forte’nin 40’tan fazla oyun geliştirici ortağına sahip olduğunu iddia ediyor.

Forte’nin kurucu ortağı ve CEO’su Josh Williams konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yeni bir teknolojik dalganın ön saflarında olduğumuza inanıyoruz ve blockchain oyunlarının daha önce gördüğümüz tüm değişimlerden daha büyük olacağına inanıyoruz.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin (BTC) Kaç TL?

1 Bitcoin ne kadar, 1 Bitcoin kaç TL? 1 Bitcoin kaç dolar? 1 BTC kaç TL‘ye karşılık geliyor? Anlık Bitcoin (BTC) fiyat bilgisine ve Bitcoin’le ilgili detaylı verilerle anlık olarak bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Bitcoin Grafiği BTC/TL Fiyat Dönüştürücü Bitcoin Nedir? Bitcoin (BTC), eşler arası ödeme sistemidir. 2008 Finansal Krizi’nin patlak verdiği yıl duyurulan Bitcoin Satoshi Nakamoto ...

Bağlantıyı kopyala