Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Fransız Maliye Bakanı Kripto Paraları Eleştirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Fransız Maliye Bakanı Bruno Le Maire tüm blok zinciri teknolojisinin güvenilirliğini ve izlenebilirliğini takdir ettiğini, ancak kripto paralar için aynı şeyi düşünmediğini söyledi.

Bir zamanlar Facebook’un Libra token’ının “devletlerin parasal egemenliğini” riske atacağını söyleyen Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, kripto para birimleri hakkındaki eleştirilerini sürdürüyor.

19 Ekim’de yayınlanan bir tweet’te Le Maire, bazı kripto para birimlerinin kara para aklama için kullanılmasının yanı sıra uyuşturucu ve silah satın alma ile ilişkili olduğunu iddia etti. Ancak, “tüm blok zinciri teknolojisinin güvenilirliğini ve izlenebilirliğini sorgulamadığını” da belirtti.

Le Maire, kripto para fonu Starchain Capital’in genel ortağı Cyril Paglino’ya verdiği yanıtta; blockchain işlemlerinin “teröristlerle ilgisi olmadığını” söyledi. Paglino, birçok bankanın aslında kara para aklamayı mümkün kıldığını gösteren son FinCEN sızıntısına atıfta bulundu.

Yazar: BTCHaber

Halving öncesi Bitcoin’de beklentiler ne yönde?

Bitcoin (BTC) ağında madenci ödüllerinin yarı yarıya azaldığı halving olayı yaklaşırken sektörden art arda fiyat tahminleri geliyor. DecenTrader kucusu Flibflib, BTC fiyatının halving öncesinde oldukça hareketli haftalara şahit olacağı yönünde yorumlar yaptı.  Flibflib, Mart ayının ikinci haftasında Bitcoin fiyatının alımlarla birlikte 49 bin dolar seviyesine ulaşacağını öngördü. Analist, yılın son çeyreğinde ise BTC’nin yeni rekorlar ...

Bağlantıyı kopyala