Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

FriendTech nedir? | Öne çıkan altcoinler 

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto dünyasının yeni trendi haline gelen FriendTech nedir? Avax, 26 Ağustos’ta 110 milyon dolarlık kilit açılışına hazırlanıyor. Biz de bugün BTC Haber TV canlı yayınında Eralp Büyükarslan ile birlikte hem, hem de gündeme dair konuları konuştuk, hem de piyasada yükselişe geçen altocinler’i değerlendirdik.

Gündemdeki gelişmeleri Emirhan Erdoğan ve Eralp Büyükarslan değerlendirdi. Canlı yayında güncel piyasa analizi yapıldı.

FriendTech Nedir?

Eralp Büyükarslan, düşüşe geçen Bitcoin’in detaylı teknik analizini yaptı. Haftayı negatif yönde kapanış yapan BTC için, temel anlamda piyasayı etkileyecek bir haber olmamasına rağmen genel anlamda piyasada negatif bir gösterge olduğu yorumunda bulundu. Büyükarslan, ABD piyasaları ve BTC arasındaki korelasyonun da bozulduğunu belirtti.

Büyükarslan aynı zamanda, yükselişe geçen altcoinlerin teknik analizini değerlendirdi. Analizinde, AVAX’ın kilit açılımını değerlendirdi. AWAX’ın negatif etkilenmesi durumunda kritik bir destek hattını yitirmiş olabileceğini ifade etti. Eralp Büyükarslan ayrıca, piyasaya rağmen pozitif ayrışan altcoin’leri değerlendirdi. HEDERA’nın hareketliliğini yatırım imkanı sunduğunu, OPTIMISM’in bir akümülasyon alanında olmasa da alınabilecek seviyelerde olduğunu, INJ’in yatırım için şu an yeterli olmadığını belirtti. Büyükarslan ayrıca, THORChain’in de teknik analizini yaptı.

Büyükarslan, ayrıca canlı yayında açıklanan kripto piyasasında yeni bir trend haline gelen FriendTech platformunu da değerlendirdi.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Yazar: Göker Bilgiç

Riot Blockchain’in İlk Çeyrek Geliri Yüzde 244 Arttı

Geçen hafta Riot Blockchain‘in genişleme planları kapsamında, ürettiği Bitcoin’lerin yaklaşık yarısını sattığını duyurmuştuk. Aradan geçen kısa sürenin ardından Riot Blockchain, ilk çeyrek verilerini açıkladı. İşler, hedeflerdeki gibi gitmedi. Riot Blockchain İlk Çeyrek Verileri Dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden biri olan Riot Blockchain’in ilk çeyrekte 83,7 milyon dolarlık gelir elde etmesi bekleniyordu. Ancak şirket, gelirinin ...

Bağlantıyı kopyala