Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

FTX, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Faaliyetlere Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Sam Bankman-Fried’in kurucu CEO’su olduğu kripto para borsası FTX, genişlemeye devam ediyor. Kripto borsası FTX son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet izni alarak, resmi olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet göstermeye başladı.

FTX Resmen Birleşik Arap Emirlikleri’nde

Kripto borsası FTX faaliyetlerini genişletiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, kripto borsasının Birleşik Arap Emirlikleri’nde resmen faaliyetlerine başladığı açıklandı.

Sam Bankman-Fried’in sahibi olduğu kripto borsası FTX, son dönemde çeşitli ülkelerde faaliyet göstermek adına genişleme çalışmaları yürütüyordu. Kripto dostu projeleri ile tanınan ve kripto merkezi olmak için çalışmalarına devam eden Birleşik Arap Emirlikleri, bu nokta izlediği politikalarla kripto şirketlerinin dikkatini çekmiş durumda.

https://twitter.com/FTX_MENA/status/1587081339832078337?s=20&t=MHgf8WZ8QUvAOokcI5l_Cg

FTX’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, kripto borsası FTX’in artık resmi olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet gösterdiği belirtildi. Şirket bu noktada genişleme çalışmalarında son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’ni de dahil etmiş oldu. Kripto borsası FTX tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

FTX resmi olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet gösteriyor. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ilk lisanslı kripto para borsası olarak, operasyonlarımızı genişletmek ve FTX’in bölgedeki varlığını büyütmek için çok heyecanlıyız.

Yazar: Burak Köse

e-CNY Uygulaması, İlk Haftasında 16 Milyon İndirmeye Ulaştı

Geçtiğimiz günlerde Çin’in uzun süredir üzerinde çalıştığı e-CNY‘nin pilot uygulamasının iOS ve Android uygulama mağazalarında yayına girdiğini belirtmiştik. Çin’in e-CNY pilot cüzdan uygulaması, piyasaya sürülmesinden sonraki ilk haftada 16 milyon indirmeye ulaştı. e-CNY Uygulaması 16 Milyon İndirmeye Ulaştı Çin’in uzun süredir üzerinde çalıştığı e-CNY‘nin pilot uygulaması piyasaya sürülmesinin ardından 16 milyon indirmeye ulaştı. Veri sağlayıcı Qimai gelen bilgilere göre; Çin’de iki milyondan ...

Bağlantıyı kopyala