Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

FTX, Stablecoin’lerin Kabulü için Ödül Vermeyi Planlıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası FTX, 1 milyon dolarlık bir ödül karşılığında, bankaları kendileriyle iletişime geçmeye ve stablecoin’leri benimseme potansiyelini keşfetmeye ikna etmeye çalışıyor.

FTX Bankaların Stablecoin Kabul Etmesi İçin Ödül Vermeyi Düşünüyor

Kripto para borsası FTX, kullanıcıların sabit paralar aracılığıyla “hemen hemen ve neredeyse ücretsiz para yatırma ve çekme” yapmalarını sağlamak için farklı bölgelerdeki bankalarla ilişkiler kurmayı araştırdığını söyledi. Böylece FTX, stablecoin’leri kucaklamak için her bölgedeki en önde gelen bankaya 1 milyon dolarlık bir ödül verme fikrini ortaya attı.

FTX’in stabilcoin anlaşması için yaptığı çağrıda sadece ABD bankacılık kurumlarıyla sınırlı olmayacağını, uluslararası ölçekte olacağını da vurguladı.

Bunun yanında CEO Sam Bankman-Fried dün belirttiğimiz üzere Twitter hesabı üzerinden kripto sektörü ile ilgili endişelerini dile getirdi. Bu ödül düşüncesi ile FTX şirketin anında para yatırma ve çekme işlemlerini kolaylaştırabilecek ortaklıklar kurmak için çabalıyor. Ayrıca belirtmek gerekirse FTX, işlem hacimlerinde ve toplam kullanıcı sayısı 1 milyon aşarak birçok büyümeye tanık oldu.

Yazar: Sena Karakılıç

Cardano, Infinity Blockchain’i Satın Aldı

Cardano ekosistemini genişletmeye devam ediyor. Son olarak Cardano‘nun Blockchain ticari kolu Emurgo, Cardano’nun birlikte çalışabilirlik uyumunu artırmak amacıyla Infinity Blockchain Group’u (IBG) satın aldığını duyurdu. Cardano tabanlı merkeziyetsiz borsa SundaeSwap, kısa süre önce Runtime Verification (RV) tarafından güvenlik denetiminin tamamlandığını duyurmuştu. Şu anda ana ağ çıkışından önce çeşitli verimsizlikleri düzeltme sürecinde ve bu yapılan yeni satın ...

Bağlantıyı kopyala