Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

FTX, Yatırım Turunda CoinMENA’yı Destekledi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Merkezi Bahreyn’de bulunan kripto varlık alım satım platformu CoinMENA, seed finansman turunu tamamladı. 9,5 milyon dolarlık yatırım turunun katılımcıları arasında FTX borsasının yatırım kolu Alameda Research de yer alıyor.

FTX de CoinMENA Yatırımcıları Arasında

2021 yılında hayatına başlayan CoinMENA, Dina Saman,Talal Tabbaa ve Yazan Barghuthi tarafından kuruldu. Platformun yatırımcı turunun katılımcıları arasında FTX borsasının yatırım kolu da boy gösterdi. Ayrıca diğer yatırımcılar şöyle sıralanıyor:  BECO Capital, Kenetic Capital, Arab Bank Switzerland, Bunat Ventures ve Girnas Capital. 

ftx yatirim turunda coinmenayi destekledi 2

Platform, körfez bölgesinde Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve diğer bölgelere odaklanıyor. Bahreyn Merkez Bankası tarafından lisanslanmış olan CoinMENA, karasal bir kripto varlık borsası olarak faaliyet gösteriyor.

CoinMENA‘da 20’den fazla kripto varlık satın alınabiliyor. Ayrıca platformun mobil uygulaması da bulunuyor. Şimdilik sadece Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Umman’da yaşayanlar tarafından kullanılan borsanın MENA bölgesindeki diğer ülkelere genişleme planı da var.

CoinMENA kurucularından biri olan Talal Tabaa konuyla ilgili şunları söyledi:

“MENA bölgesindeki hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların iştahı hızla artıyor. Stratejik sermaye ortaklıklarımız, bölgedeki kripto varlıklarının düzenli ve sorunsuz bir şekilde benimsenmesini artırma vizyonumuza destek sağlıyor. Bunun önümüzdeki yıllarda hem yerel hem de küresel olarak kripto varlık sektörü için olumlu bir görünüm olduğuna inanıyoruz.”

Yazar: Hazal Orta

Chia (XCH) Nedir?

Chia, Bitcoin’in Proof-of-Work fikir birliği algoritması yerine, sabit disklerdeki depolama alanını kullanan yeni bir “Proof of Space’i modelini kullanıyor. XCHUSDT rates by TradingView Chia bir blok zinciri, dijital para birimi ve akıllı işlem platformu. Sınır ötesi ödemeleri, emanet (escrow) hizmetlerini ve kurumsal saklama işlemlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor. BitTorrent‘in yaratıcısı Bram Cohen tarafından geliştirilen Chia, 2017 yılında ...

Bağlantıyı kopyala