Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

FTX’in CEO’su Düzenleyiciler Hakkında Konuştu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para borsası FTX‘in CEO’su Sam Bankman-Fried, kripto borsalarının düzenleyiciler tarafından daha sıkı denetlenmesinin kullanıcılar açısından daha olumlu olacağına dair açıklamalarda bulundu.

Kripto para varlık ve borsalar hakkında Bloomberg’de yaptığı bir röportajda konuşan Bankman, “düzgün yapılırsa, bu programlar, tüketiciler için harika olabilir. Düzgün bir şekilde yapılırsa tüketiciler varlıklarından çok daha yüksek getiri sağlayabilirler” dedi.

Bankman-Fried stablecoin’lerden konu açıldığında, ne kadar yararlı oldukları göz önüne alındığında, stablecoin’lerin yasaklanmasının “üzücü” olacağını ifade etti. 

“Sağlıklı olacağını düşündüğüm başka tür düzenleyici müdahaleleri var.”

FTX NFT Dunyasina Giriyor

FTX NFT Dünyasına Giriyor

FTX’in CEO’su ayrıca, borsanın pazar lideri OpenSea ile rekabet etmek için kendi pazarlarını geliştirerek, NFT pazarındaki varlığını artırmayı hedeflediğini belirtti.

FTX.US’un başkanı Brett Harrison ise, NFT için altyapının halihazırda oluşturulmuş olduğu ve kendi NFT platformunu başlatmak için şirketin iyi bir konumda olduğunu söyledi.

Kripto borsaları için daha fazla düzenlemenin faydalı olabileceği konusunda da Bankman ile hemfikir olan Harrison, “Zamanı geldi ve oldukça gerekli, bizler de bu konun gelişmesi için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

FTX borsasının kendi NFT platformunu altı ay içerisinde kullanıma sunabileceğini açıkladığını da belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin’de ucuzluk pazarı: Para girişi başladı

Mt Gox ve Alman hükümetinin potansiyel satış baskısına rağmen Bitcoin (BTC) için toparlanma sinyali geldi. 8 Temmuz tarihli CoinShares raporu, para girişinin başladığını gösterdi. Kripto para piyasası, Mt Gox’un 9 milyar dolarlık BTC’yi alacaklılara geri ödeyeceğini açıklaması ve Alman hükümetinin BTC satışı yapması eşliğinde düşüşe geçmişti. Düşüş, potansiyel bir alım fırsatı olarak görüldü. CoinShares’in yayımladığı ...

Bağlantıyı kopyala