Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Gala Games, NFT’ler için 5 Milyar Dolarlık Yatırım Yapacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT sektörünün hızla gelişmesi bu alana yapılan yatırımları da artıyor. Blockchain oyun stüdyosu Gala Games de yaptığı bir açıklama ile NFT alanına katkıda bulunacağının sinyalini verdi.

Gala Games NFT Tekliflerini Genişletmek için Yatırım Yapacak

Blockchain oyun stüdyosu Gala Games, NFT alanındaki varlığını artırmak ve bu alandaki tekliflerini genişletmek için önümüzdeki yıl içerisinde, 5 milyar dolar yatırım yapacağını duyurdu.

Bununla birlikte Gala Games’in NFT genişlemesinde yatırım yapacağı 5 milyar doların, 2 milyar dolarlık bir kısmını Blockchain oyunlarına harcaması planlanıyor. Gala Games’in kalan sermayesi ile film, müzik ve tema parkı NFT’lerine yatırım yapacağı söyleniyor.

gala games nftler icin 5 milyar dolarlik yatirim yapacak

Gala Games Blockchain Başkanı Jason Brink konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bunlar, Gala Gold topluluğuyla paylaşılan rakamlardan bazılarıydı. Gelecekte toplulukla birlikte bunun ortaya çıkmasına yardımcı olmayı kesinlikle dört gözle bekliyoruz.

Öte yandan Gala Games, kısa bir süre önce kripto yatırım firması C2 Ventures ile oyun geliştiricilerine ve blok zincirinin üzerine inşa edilen projelere yatırım yapmaya odaklanan 100 milyon dolarlık bir Blockchain oyun fonu başlatmıştı.

Yazar: Sena Karakılıç

Büyük iddia! Katar ve Bitcoin!

Max Keiser’in paylaşımına yorum yapan Skybridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, Katar’ın rezervlerine Bitcoin (BTC) eklemiş olabileceğini ifade etti. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) gün içerisinde 65 bin dolar seviyesine ulaştı. Bitcoin’in gün içerisindeki yükselişinin arkasında Katar iddialarının olabileceği konuşuluyor. Skybridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, kripto para yatırımcılarının dikkatini çeken bir paylaşımda bulundu. Scaramucci, kripto ...

Bağlantıyı kopyala