Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Galaxy Digital CEO’sundan memecoin’lere övgü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, memecoin’lerin kripto sektörünün temel taşı olduğunu belirtti. Novogratz, memecoin’lere övgü yağdırdı.

Kripto sektöründe memecoin tartışması büyüyor. Sektörün bir kısmı memecoin’lerin pump-dump (doldur-boşalt) yapıda olduğunu ve yatırımcıları zarara uğratmaktan başka bir işe yaramadıklarını iddia ediyor. Diğer taraftan memecoin’lerin önemli olduğunu savunanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla.

Memecoin’lere karşı yakınlığıyla bilinen Novogratz, Business Untitled’da bir video yayımladı. CEO, memecoin’lerin piyasadaki en güçlü anlatılar olduğunu ifade etti.

Memecoin’ler doğru yatırımla servet kazandırıyor

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, insanların memecoin’lerden servet kazandığını belirtti. Novogratz’a göre bunun iki yöntemi var.

Ünlü CEO, ilk yöntemin yatırım yapmak için doğru memecoin’i seçmek olduğunu belirtti. Novogratz’a göre, memecoin doğru bir mizah anlayışına sahip olacak ve insanlar bu memecoin’i sevecek. Novogratz’a göre memecoin’lerden servet kazanmanın ikinci yolu da yeni bir memecoin yaratmak. Elbette kripto yatırımcılarının çoğu, birinci yöntemi tercih ediyor.

Damadının da memecoin yatırımcısı olduğunu söyleyen Novogratz, “Evet, damadım harika bir meme yatırımcısı, onunla tanışana kadar böyle bir şey olduğunu düşünmüyordum ve para kazanmaya devam ediyor, asla satmıyor, Doge‘u seviyor, Dogwifhat’ı seviyor.” yorumunda bulundu.

Novogratz’ın söylemlerine Permission.io CEO’su Charlie Silver’dan eleştiri geldi. Silver, “Memecoin’ler sadece aptalca kumarhane fişleridir. Kripto ekonomisinin temel taşı henüz ortaya çıkmadı.” dedi.

Kripto yorumcusu McGavin ise memecoin’lerin verimsiz bir piyasa faaliyetleri olduğunu iddia etti.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Canaan İki Yeni Bitcoin Madencilik Makinesini Piyasaya Sürdü

Birçok şirket diğer rakiplerinin önüne geçebilmek için yeni çalışmalar ile gündeme geliyor. Bu kez Bitcoin madencilik şirketi Canaan yeni nesil yüksek performanslı Bitcoin madencilik makineleri olan Avalon Made A13 (A13) serisinin ilk çıkışını duyurdu. Canaan’dan İki Yeni Bitcoin Madencilik Makinesi Bitcoin madencilik şirketi Canaan, iki yeni Bitcoin madencilik makinesini piyasaya sürdüğünü açıkladı. Canaan yeni nesil yüksek performanslı Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala