Bitcoin (BTC) $ 62,682.79 1.03%
Ethereum (ETH) $ 2,444.42 1.39%
BNB (BNB) $ 566.41 0.47%
Solana (SOL) $ 145.33 1.76%
XRP (XRP) $ 0.533392 0.87%
Cardano (ADA) $ 0.35309 0.78%
Dogecoin (DOGE) $ 0.1112 1.82%
Al veya Sat Paribu

Galaxy Digital, Chainlink Labs ile Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok şirket çalışmalarını hızlandırmak için ortaklık kurmaya başladı. Son olarak Finansal hizmetler firması Galaxy Digital, kripto fiyatlandırma verilerini Blockchain‘e getirmek için Chainlink Labs ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Galaxy Digital, Chainlink Labs ile El Sıkıştı

Finansal hizmetler firması Galaxy Digital, kripto fiyatlandırma verilerini Blockchain’e taşımak için Chainlink Labs ile iş birliği yaptı. Söz konusu bu hamle Chainlink’in oracle ağını kullanacak. Bununla beraber bu veriler, DeFi ekosistemindekiler de dahil olmak üzere birden fazla Blockchain uygulamasına doğrudan dağıtılacak.

galaxy digital 500 milyon dolar toplamayi planliyor

Galaxy’nin stratejik fırsatlar başkanı Zane Glauber, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Blockchain’ler harici verilerle önceden yüklenmiş olarak gelmiyor, bu nedenle yalnızca geleneksel olarak mevcut finansal sistemimizin etki alanı olan çeşitli karmaşık finansal yapılara güç sağlayabilecek spot dijital varlıklar için referans fiyatlar sağlıyoruz. Bu referans fiyatlar, tüm meseleleri zincirde çözmek için borç verme, borçlanma, opsiyonlar, vadeli işlemler ve daha fazlasıyla bağlantılı akıllı sözleşmelere yerleştirilebildikleri için önemlidir.

Glauber ayrıca kripto referans verilerinin DeFi ilkellerini veya DApp’lerini oluşturan geliştiricilere yardımcı olacağını söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Vitalik Buterin, milyon dolarlık Ether’ini bu platforma taşıdı!

Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin, yaklaşık 1 milyon 50 bin dolar değerinde Ether’ini (ETH) gizlilik mikserine transfer etti. Bu adım, kripto para topluluğunda büyük merak ve tartışmalara yol açtı. 19 Ağustos 2024’te, blockchain takipçileri, yaklaşık 1 milyon 50 bin ABD doları değerinde olan 400 ETH’nin, Railgun olarak bilinen bir gizlilik mikserine aktarıldığını ortaya çıkardı. Railgun, kullanıcılara ...

Bağlantıyı kopyala