Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Game Credits (GAME) Token Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Game Credits (GAME) token, metaverse alanında faaliyet gösteren ve oyun tutkunlarına hitap eden yenilikçi bir kripto para projesidir. Blockchain teknolojisinden güç alan bu proje kripto para severlere ihtiyaç duydukları metaverse hizmetlerini sağlayacak. Oyunculuk alanı ve metaverse kavramı son zamanlarda büyük bir popülarite kazandı. Özellikle Facebook gibi dünya devlerinin de ilgi odaklarını bu alana çevirmesiyle metaverse gelecekte büyük bir öneme sahip olacak gibi görünüyor. Kripto para girişimcileri de bu gerçeklere göz yummuyor. Sonuç olarak piyasada çok sayıda metaverse girişiminin yer aldığını görüyoruz. Game token de bunlardan birisi. Bu içerik boyunca Game Credits platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca bu platformda kullanılan kripto para GAME token’lere yönelik de birtakım ilgi çekici verilere bu yazıda yer vereceğiz.

Eğer bir video oyunu ve/veya kripto para tutkunuysanız bu platform büyük ihtimalle size hitap edecek. Game Credits (GAME) token projesi bu iki alanı bir araya getirmeyi hedefledi. GAME token’ler bugün benzersiz ve kaliteli hizmetler sunan bir ekosistemle kullanıcıları karşılıyor. Kripto paraların oyunlarla ne ilgisi olabilir mi diyorsunuz? O halde yazının devamında yer alanlara hazır olun. Blockchain teknolojisi ve lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) tanıtılmasıyla birlikte, her şeyi dijital ve merkezi olmayan hale getirme yarışı başladı. Gayrimenkul sözleşmelerimizden paramıza, kimliğimize kadar her şey blok zincirine götürülmek üzere yeniden tasarlanıyor. Bazıları, milyarlarca dolarlık oyun endüstrisinin film endüstrisinden daha büyük olduğunu söylüyor, peki bu 100 milyar dolarlık endüstri neden geride bırakılsın? Bu dev sektörün blockchain teknolojisiyle buluşturulmaması tek kelimeyle yazık olurdu. Neyse ki geliştiriciler son zamanlarda çok sayıda metaverse projesi geliştirdi. GAME token projesi de bunlardan birisi.

Gametokennedir

Game Credits (GAME) Token Ne Zaman Çıktı?

Game Credits (GAME) token projesi ilk olarak 2015 yılında GamersCoin (GMC) adı altında kuruldu. Ancak daha sonra Game Credits (GAME) token olarak yeniden adlandırıldı. Haziran 2015’e kadar kripto para birimi fiyatları GAME başına yalnızca 0,0044 ABD dolarıydı, ancak Haziran 2015’ten bu yana GAME oldukça büyük bir mesafe kat etmesini bildi. GAME token fiyatıyla ilgili detaylı veriler aşağıda yer alan başlıklarda yer alıyor. GameCredits bugün oldukça büyük bir piyasa değerine sahip projeler arasında yer alıyor. Mobil oyun mağazası 25 Nisan’da bir kitlesel satış başlattığından, bu kripto para biriminin gelecekte daha da büyümesi bekleniyordu. Görünüşe bakılırsa bu beklenti gerçekleşti. GAME token’lerin milyonlarca yeni kullanıcıya ulaşmasını sağlayacak tescilli bir ödeme altyapısı bu proje kapsamında tasarlandı.

Game Credits (GAME) 2017’de en hızlı büyüyen kripto para projelerinden birisi olarak dikkat çekmişti. Game token projesi kapsamında bir  oyun mağazası başlatıldı. Burada geliştiricilerin oyunlarını yayınlamalarına imkan veriliyor. Bu sayede oyunculuk sektörüne de önemi yadsınamayacak bir katkıda bulunulmuş oluyor. Bu platformda aynı zamanda oyun geliştiricileri çeşitli avantajlarla buluşturuluyor. Geliştiriciler ödemelerini daha hızlı alacak ve oyunlarını 10 dakikadan daha kısa sürede oyun mağazasında listeleyebilecekler.

Game Credits (GAME) Token Fiyatı Nedir?

Game Credits (GAME) token fiyatı ile ilgili veriler aşağıdaki başlıklarda yer alıyor. Bu iki başlıktan GAME token’lerin en güncel fiyatına sürekli olarak ulaşabilirsiniz. Projenin detaylı olarak tanıtılması adına ekip GAME token’ler hakkında detaylı bir whitepaper dosyası hazırlamamış. Ancak kullanıcıların ihtiyaç duydukları verilere projenin web sayfası üzerinden ulaşabilmeleri mümkün. Bu verilere göre GAME token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceği bilgisine ulaşıyoruz. Buna göre piyasadaki GAME token miktarı 200 milyonu geçemeyecek. Bu miktarın şimdiye dek %91’i dolaşıma dahil edilmiş. Yani piyasada yaklaşık 181 milyon GAME token bulunuyor.

GAME Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Game token [mcryptocoin=”GAME” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Game token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”GAME” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Game token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”GAME” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”GAME” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

GAME Token Kaç Dolar?                        

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Game token [mcryptocoin=”GAME” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle Game token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 6,7 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Game token yılın en düşük seviyesini ise 0,056 dolarla belirledi.

Game

Game Credits (GAME) Token Nasıl Çalışmaktadır?

Game Credits (GAME) token aslında Litecoin’in (LTC) teknik bir klonudur. Oyun gereksinimlerine özel bazı iyileştirmelerle birlikte Scrypt algoritmasını kullanan, madenciliği yapılabilen bir kripto para birimidir. Her 1.5 dakikada bir Game Credits bloğu çıkarılır ve blok ödülü başına 25 token üretilir. Madenciliği devam eden bu kripto paranın şimdiye dek %91’i kazılmış. Game Credits (GAME) token ekosisteminde oyun geliştiricileri, sektör temsilcileri ve oyuncular yer alıyor. Blockchain teknolojisinin nimetlerini bu alana kazandıran bu platform oyunculuk sektörüne de oldukça önemli bir katkı sağlıyor.

Game Credits (GAME) Token Nasıl Satın Alınır?

Game Credits (GAME) token’ler belirli kripto para borsalarından temin edilebiliyor. Bu borsalar arasında dünya genelinde uzun yıllardır hizmet veren ve kullanıcıların genelinin güvenilir olarak değerlendirdiği isimler de yer alıyor. Bittrex, Uniswap, QuickSwap  ya da Crex24 gibi isimler platformlarında GAME token alım satımına izin veren borsalardan.

Yazar: Ömer Uçar

Fed Üyeleri Faizde Anlaşamıyor

Kripto para piyasasının yakından takip ettiği faiz toplantısı 14 Haziran’da gerçekleşecek. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) bu toplantıda faiz artış döngüsünü durdurması bekleniyor. Piyasaların yüzde 78’i faizin sabit bırakılacağını tahmin ediyor. Kritik toplantı tarihi yaklaşırken, Fed Başkanı Jerome Powell ve diğer üyelerin açıklamaları yakından takip ediliyor. Fed Üyelerinden Faiz Açıklaması Fed‘in en şahin isimlerinden St. Louis ...

Bağlantıyı kopyala