Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

GameStop da Çalışanlarını İşten Çıkarmaya Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşler, kripto şirketlerini olumsuz etkiliyor. Birçok şirket sektörde kalabilmek için çalışanlarını işten çıkarma kararı alıyor. Son olarak bu akıma katılan isim GameStop oldu. Video oyunu perakendecisi GameStop, yaklaşan kazanç raporu öncesinde bugün bir grup çalışanını daha işten çıkardı. Axios’a göre, şirketin kripto cüzdanının arkasındaki ekip özellikle ağır darbe aldı.

GameStop Çalışanlarını İşten Çıkarıyor

GameStop, kripto cüzdan ekibi de dahil olmak üzere bugün ek çalışanları işten çıkardı. Oyun perakendecisi, bir önceki işten çıkarma turunun hemen ardından Temmuz ayında bir NFT pazar yeri açtı.

gamestop da calisanlarini isten cikarmaya basladisdd

GameStop’un Baş Yazılım Mühendisi Daniel Williams, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

GameStop’ta şu anda devam etmekte olan başka bir büyük işten çıkarma turu var.

Şirketin hareketinden etkilendiğini yazan blockchain ve iOS mühendisi Brandon Jenniges de dahil olmak üzere çok sayıda eski çalışan, bugün LinkedIn’deki işten çıkarmalarla ilgili genel durum güncellemelerini paylaştı. GameStop, bu yıl Ethereum ekosistemine, özellikle Immutable X yan zincirine odaklanan bir NFT pazar yeri başlattı .

Yazar: Sena Karakılıç

Beefy Finance (BIFI) Nedir?

Beefy Finance (BIFI), kullanıcılarının kripto varlıklarından bileşik faiz kazanmalarına olanak sağlayan merkezsiz bir platformdur. Beefy Finance (BIFI) 2020 yılının Eylül ayında piyasaya sürüldü. Beefy Finance’in geliştirici ekibi anonim kalmayı tercih etti. Bu nedenle projenin kim tarafından geliştirildiği bilinmiyor. Binance ile kurduğu işbirliği sonrasında Binance Smart Chain ağında piyasaya sürülen Beefy Finance, kısa bir süre içerisinde ...

Bağlantıyı kopyala