Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

GameStop’tan NFT’ler ve Blockchain Uygulamaları için İş İlanı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

GameStop tarafından yayınlanan bir iş ilanına göre şirket, NFT‘ler, kripto para birimleri ve diğer blockchain teknolojisi uygulamaları için bir muhasebe uzmanı arıyor. GameStop’un iş pozisyonu için aradığı kriterler arasında; elektronik ticaret muhasebesi konusunda deneyimli olması yer alıyor.

İşe alınan kişi, GameStop’un teknoloji ve iş geliştirme ekipleriyle birlikte çalışmalarını yürütecek. Ayrıca şirketin NFT platformunun operasyonel muhasebe süreçlerini, en üst düzeyde kontrol ve bütünlük ile denetlemekle görevlendirilecek.

gamestoptan nftler kripto ve blockchain icin is ilani 1

GameStop, Nisan ayı başlarında kripto meraklısı bir blockchain analisti için de bir iş pozisyonu açmıştı.

GameStop NFT Platformu İçin Web Portalı Başlattı

Son zamanlarda yayınladığı iş ilanlarına göre GameStop, NFT sektörüne doğru emin adımlarla ilerlemeyi planlıyor. Geçtiğimiz ay GameStop tarafından yayınlanan bir iş listesine göre şirket, Ethereum tabanlı bir Web3 kolu kurmak istiyor.

Şirket bu “Web3 Gaming” rolü için Ethereum, NFT’ler ve Blockchain tabanlı oyun platformları konusunda deneyimli birini aradıklarını açıklamıştı. Geçen ay şirket, “Web3 Gaming Başkanı” da aramaya başladı. Ayrıca kripto varlıklar ile ilgili çok sayıda iş ilanı ekledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Google Cloud, Polygon ağında validator olarak yer alacak

Google Cloud, Polygon’un ağında bir validator (doğrulayıcı) olarak yer alacak. Google ve Polygon tarafından yapılan açıklamaya göre, Google Cloud, Ethereum ölçeklendirme platformunun güvenliğini sağlamaya yardımcı olma amacıyla yüzden fazla validator’ın yer aldığı gruba dahil oldu. Polygon, paylaştığı bir X gönderisinde bundan böyle Google’ın altyapısından faydalanacağını belirtti. Platform, ek bir koruma sağlama konusunda önemli bir adım ...

Bağlantıyı kopyala