Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Gary Gensler, Kripto Ticareti ile İlgili Değerlendirmede Bulundu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC), Coinbase‘in kripto düzenlemesi için verdiği dilekçeye resmi yanıt vermişti. Son olarak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler, kripto pazarlarının genel olarak uyumlu olmadığına ve yanlış bir merkeziyetsizlik anlatısına dayandığına inandığını söyledi.

Gary Gensler: Kripto Ticaretinde Merkeziyetsizlik Yanlış Anlaşılıyor

SEC başkanı Gary Gensler, kripto pazarlarının genel olarak uyumlu olmadığını ve yanlış bir merkeziyetsizlik anlatısına dayandığını söyledi. Yine de iş modelleri uyumsuzluk üzerine kurulu. İş modelleri genellikle müşteri fonları üzerine inşa ediliyor ve bunları birleştiriyor, çatışmalarla dolu dedi. Ayrıca, son dört ABD banka çöküşünden üçünün kripto ile bağlantılı olduğunu belirtti.

gary gensler kripto ticareti ile ilgili degerlendirmede bulundue

SEC, New York Menkul Kıymetler Borsasının kripto platformlarının çalışma şeklini, bir borsanın kendi platformunda kendi defterini alıp satabileceği, bir piyasa yapıcı veya hedge fonu olarak hareket edebileceği veya kendi tokenını ödünç alabileceği şekilde çalışmasına asla izin vermezdi. ne yaptığını kamuoyuna ifşa etmediğini söyledi.

Ayrıca, geleneksel finans ve kripto dünyaları birbirine ne kadar bağlı hale geldikçe, bunun “finansal varlıklar için” daha muhtemel olabileceği fikrinin altını çizdi.

Yazar: Sena Karakılıç

Do Kwon’un Talebi Kabul Edildi

Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon ile ilgili olarak birçok yeni gelişmeler yaşanmaya devam diyor. Son olarak Do Kwon Karadağ’daki bir mahkemenin 436.000 dolar kefaleti kabul etmesi sonrasında tutuksuz yargılanmak üzere hapisten çıkarıldı. Do Kwon, 436 Bin Dolarlık Kefaleti Kabul Edilmesiyle Serbest Kaldı Terra kurucusu, LUNA dolandırıcısı Do Kwon, Karadağ mahkemesinin 436 bin dolarlık kefaleti ...

Bağlantıyı kopyala