Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Gary Gensler: PoS Token’ları Menkul Kıymet Olarak Değerlendirilebilir

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto sektöründen birçok önemli isim kripto para sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Çıkan son haberlere göre; Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler, bir kez daha proof-of-stake token’larının menkul kıymetler olabileceğini öne sürdü. Siber güvenlik konularıyla ilgili bir komisyon toplantısının ardından 15 Mart’ta görüşünü dile getirdi.

Gary Gensler PoS Token’ları Menkul Kıymet Olarak Değerlendirdi

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı (SEC) Gary Gensler staking protokollerini kullanan tokenlerin ABD yasalarına göre menkul kıymetler olarak kabul edilebileceğini öne sürdü. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler, staking protokollerini kullanan tokenlerin ABD yasalarına göre menkul kıymetler olarak kabul edilebileceğini önerdi.

gary gensler pos tokenlari menkul kiymet olarak degerlendirilebilirbgsgbg

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı (SEC) Gary Gensler konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yatırım yapan halk, bir getiri beklentisiyle yatırım yapıyor, bu tokenlar üzerinde bir şey tahmin ediyor, ister proof-of-stake tokenları olsunlar, ister bu proof-of-stake tokenları getiri elde etmek istiyorlar.

Yazar: Sena Karakılıç

Hazinesi en güçlü 8 kripto girişimi: Listeye şaşıracaksınız!

Hazinesinde en çok varlığa sahip sekiz kripto para girişimini sizin için derledik. Listedeki isimler dikkat çekiyor. Kripto para projeleri, inşa ettikleri ağ ortamı ve blokzincir yapısıyla gelir modeli oluşturmaktadır. Bu gelir modeli, kripto projelerinin gelişiminde önemli bir görev üstleniyor. Özellikle işlem ücretleri, blokzincirlerin olmazsa olmazı haline geldi. Birçok kripto projesi gelir modelleriyle hazine oluşturuyor. Buradaki ...

Bağlantıyı kopyala