Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Gemini’de listelenen XRP, 50 doları gördü!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ripple ve SEC arasındaki davada Ripple tarafının elinin güçlenmesi ve XRP’nin keskin bir yükseliş yaşamasından sonra Gemini’den hareket geldi. Gemini, desteklenen 13’üncü blokzincir olarak XRP Ledger‘i bünyesine dahil etti. Borsa, XRP yatırma işlemlerini açtı.

Gemini kullanıcıları, gün içerisinde dolar paritesinden XRP alım satımına başladı. XRP Ledger desteğiyle birlikte borsa, XRP’nin hacmine katkıda bulunacak. Ayrıca, borsa verilerine bakıldığında, XRP’nin Gemini’de 50 doları görmesi ise şaşırttı.

XRP gemini 50 dolar

Gemini, XRP Ledger’i destekliyor

Kripto borsası Gemini, geçtiğimiz gün yayımladığı duyuruda, XRP Ledger’i desteklediğini belirtti. XRP Ledger, Gemini’nin bünyesindeki desteklenen 13’üncü blokzincir oldu.

Bu destekle birlikte, Gemini kullanıcılarının XRP yatırma ve çekmelerine de olanak tanındı. Borsa, sabah saatlerinde XRP alım satımını da başlattı. İlk etapta dolar ile alım satım yapılabilse de GBP, EUR, CAD, AUD, HKD ve SGD desteği de eklenecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gemini, “XRP Ledger’ı desteklenen kripto ağları listemize eklemek, bir sonraki finansal, yaratıcı ve kişisel özgürlük çağının kilidini açma görevimizde önemli bir adımdır.” dedi.

Gemini’nin desteklediği diğer blokzincirler arasında Bitcoin, Ethereum, Solana, Litecoin, Bitcoin Cash, Polkadot, Avalanche, Cosmos, Zcash, Filecoin, Dogecoin ve Tezos yer alıyor.

Gemini’nin XRP desteği sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. Birçok yatırımcı, bu hamleyle birlikte XRP hacminin genişleyeceğini düşünüyor. Borsadaki anlık hareketlerde, XRP 50 dolar seviyesini gördü. Kullanıcılar, bu durumun fiyat istikrarsızlığından kaynaklandığını düşünüyor.

Yazar: Göker Bilgiç

Ethereum All Core Devs Toplantısında Neler Konuşuldu?

Ethereum’un çekirdek geliştiricilerinin bir araya geldiği son toplantı 15 Nisan günü düzenlendi. Yüksek profilli Ethereum (ETH) geliştiricilerinin katıldığı toplantıda testin sonraki aşamaları ve Şanghay yükseltmesi masaya yatırıldı. Galaxy Digital araştırmacısı Christine Kim, en son Ethereum All Core Devs toplantısının özetini takipçileriyle paylaştı. Ethereum All Core Devs Toplantısından Detaylar Galaxy Digital araştırmacısı Christine Kim, Twitter’da yayımladığı ...

Bağlantıyı kopyala