Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Genesis İflas Taraflarından Yeni Karar

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Digital Currency Group çatısı altında çalışmalarına devam eden Genesis, geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas mahkemesi süreci devam eden Genesis’in iflas tarafları yeni bir karar aldıklarını açıkladı.

Genesis İflas Tarafları Arabuluculuğu Kabul Etti

İflas eden kripto kredi kuruluşu Genesis’in iflas mahkemesi süreci devam ediyor. İflas başvurusunda bulunan Genesis’in avukatları gün içinde gerçekleşen bir mahkeme duruşması esnasında, Genesis Global Trading’in alacaklıları ve diğer taraflarla birlikte, bir arabulucu atanmasını bekleyen 30 günlük arabuluculuk süresinin kabul edildiğini söyledi.

genesis iflas taraflarindan yeni karar 2

Söz konusu anlaşma, Genesis Global tarafından hafta başında New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemsi’ne Genesis’in sahibi olan Digital Currency Group’un borçluların yeniden yapılanma planına katkısının hüküm ve koşullarına yardımcı olmak adına bir arabulucu atanması için yapılan başvurunun ardından geldi.

Digital Currency Group, söz konusu talebin, alacaklıların bir alt kümesinin önceki bir anlaşmadan ayrılma kararını yansıttığını dile getirdi. Bir zamanların en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX’in geçtiğimiz yıl kasım ayında iflas başvurusunda bulunmasının ardından, Genesis’in kredi veren kolu para çekme işlemlerini durdurmuş ve daha sonrasında şirket Ocak ayında iflas başvurusunda bulunmuştu.

Yazar: Burak Köse

Alchemy, Web3 Projeleri İçin Hibe Programı Başlatıyor

Birçok kripto odaklı şirket Blockchain ve Web3 teknolojileri ile ilgili çalışmalarını gerçekleştirmek için adımlar atıyor. Son olarak Blockchain geliştirici platformu Alchemy‘den geldi. Alchemy, Web3 projelerini finanse etmek için 25 milyon dolarlık bir hibe programı başlatıyor.  Alchemy’den Web3 Projelerini Finanse Etmek İçin 25 Milyon Dolarlık Hibe Alchemy, Web3 geliştiricilerini ve yeni başlayanları desteklemek için 25 milyon ...

Bağlantıyı kopyala