Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Genesis Trading Baş Risk Sorumlusu Şirketten Ayrılıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto şirketlerinde son dönemde yönetici ayrılıkları devam ediyor. Genesis Trading’in baş risk sorumlusu şirketten ayrılıyor.

Genesis Trading Yöneticisi Michael Patchen Görevinden Ayrılıyor

Konu hakkında bilgisi olan bir kişinin aktardığına göre Genesis Trading, yeni atanan baş risk sorumlusu Michael Patchen’i kaybetti. Michael Patchen, 3 ay önce şirkete katılmıştı.

Michael Pachen, Temmuz 2022 sonunda, şirketin CEO’su Michael Moro’nun işten çıkarma planları doğrultusunda istifa etmesinin ardından Genesis’te göreve gelmişti. Genesis Trading CEO’sunun görevden ayrılmasının ardından Genesis Operasyon Direktörü Derar İslim, geçici CEO olarak atanırken, finans kıdemli yöneticisi Tom Conheeney kıdemli danışman olarak getirilmişti.

genesis trading bas risk sorumlusu sirketten ayriliyor 2

Genesis’in kripto para birimi borç verme işi, bu yılın Temmuz ayında başarısız hedge fonu, Three Arrows Capital’e büyük ölçüde maruz kaldığını açıkladı. Hem Genesis hem de bazı medya şirketlerinin ana şirketi olan Digital Currency Group, 1.2 milyar dolarlık bir talebin tamamını üstlendi ve Genesis’i Three Arrows Capital’e bağlı olağanüstü bir yükümlülükle bırakmadı. Konu hakkında Genesis ya da Pachen tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

Yazar: Burak Köse

ETF ihraççısından “BTC yükselecek” sinyali

21Shares analisti Fed’in faiz indirimine gitmesiyle parasal gevşemenin başlayacağını ve Bitcoin’in (BTC) yükselişe geçeceğini öne sürdü. Spot ETF ihraççısı 21Shares’in araştırma yetkilisi Leena ElDeeb, faiz indirimi sonrası kredilere daha ucuz erişimi olan yatırımcıların riskli varlık sınıflarına yatırım yapacağını belirtti. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) geçmişteki faiz indirimlerini ele alan ElDeeb, aynı dönemde Bitcoin’in yaşadığı yükselişlere değindi. ...

Bağlantıyı kopyala