Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Genesis’in Yeniden Yapılanma Planı Değiştirildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İflas başvurusunda bulunan kripto kredi verme platformu Genesis’in arabuluculuk görüşmeleri devam ediyor. Genesis’in ana şirketi olan Digital Currency Group ile yapılan arabuluculuk görüşmelerinden elde edilen güncellenmiş olan yeni yapılanma planı, bazı önemli konularda “büyük ölçüde” anlaşmaya varıldığını gösteriyor.

Genesis’in Yeniden Yapılanma Planı Güncellendi

Kripto kredi kuruluşu Genesis‘in ana şirketi Digital Currency Group (DCG) ile ilgili borç meseleleri çözülürken bir tasfiye planını güncelledi, bu durum bu hafta Salı günü yapılan bir mahkeme başvurusu ile belgelendi. Güncelleme, ilk kez Genesis’in üç ayrı grubunun 20 ocakta iflas başvurusu yaptığı New York mahkemesine sunulan bir planla ilişkili olarak gerçekleşti.

genesisin yeniden yapilanma plani degistirildi 2

Yeni yapılanma planının bazı ana noktalarda önemli anlaşmalara varıldığını yansıttığı belirtilmiş olsa da Genesis, alacaklılar ve diğer tarafların devam eden görüşmelerdeki tutumlarını koruduklarını da dile getirdi. Nisan ayında, DCG’nin de içinde bulunduğu çeşitli konuların çözümü için bir arabulucu atandı, bu süre 30 gün için belirlendi ve daha sonra uzatıldı.

Son olarak plan, DCG ve iflas eden hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) alacaklarının ihtilaflı ve “değer düşüklüğüne uğramış” olduğunu belirtiyor; bu da alacaklıların alacaklarının tam değerini geri alamayacaklarını gösteriyor.

Yazar: Burak Köse

Binance Yeni Girecek Coinler 2022! Nasıl Alınır, Nasıl Öğrenilir, Nereden Bakılır?

Binance.com’da listelenen coinler oylama sonucu belirleniyor ve en çok oy olan coin Binance üzerinden listeleniyor. Şu an oylama yapılan coinler TT ve MDT coin yer alıyor. Binance yeni girecek coinler merak ediliyor. İşte Binance yeni girecek coinler 2022! Birçok Kripto Para üreticisi ve coin projeleri, coinlerini ürettikten sonra Binance’te listelenmesini istemektedir. Binance tarafından yeni listelenen ...

Bağlantıyı kopyala