Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Goldman Sachs: “ABD Doları 2018 Yılındaki Düşük Seviyelerine Dönebilir”

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Goldman Sachs, Joe Biden’ın ABD seçimlerini kazanma olasılığının yüksek olması ve koronavirüs aşısında kaydedilen önemli ilerlemeye dayanarak, ABD dolarının 2018’in düşük seviyelerine düşebileceğini söyledi. Bu durum Bitcoin fiyatının tüm zamanların en yüksek büyüme yörüngesini çizmesine fayda sağlar mı?

Goldman Sachs’a göre, Joe Biden’ın yaklaşan Başkanlık seçimini kazanma olasılığı ve koronavirüs aşısı cephesinde kaydedilen önemli ilerleme bir hayli yüksek. Ayrıca küresel bankacılık devine göre ABD Dolarının bu iki ihtimal nedeniyle 2018’in düşük seviyelerine sert bir şekilde düşmesi olasılığı yüksek. Peki bu durum Bitcoin (BTC) fiyatının yeni zirveleri kırmasına neden olur mu?

USD’de 2 Yılın En Düşük Seviyeleri Yakında

En son Bloomberg raporlarından birinde Goldman Sachs Group Inc. analistleri, dolar için yakın bir kıyamet senaryosu öngörüyorlardı. Bunun ‘Joe Biden’ın ABD seçimlerini kazanması ve bir koronavirüs aşısı konusunda ilerleme kaydetmesinin’ yüzünden olacağını söylüyorlar.

Biden, bir sonraki ABD Başkanı olma yolunda açıkça başı çekiyor. İsviçreli bankacılık devi UBS ve varlık yönetimi şirketi Invesco bunu ABD Doları için kasvetli bir tablo çizmek için bir ölçü olarak öncesinde kullanmıştı.

Şimdi Goldman Sachs, görüşlerini destekleyen en son firma oldu ve ‘yatırımcılara Meksika pezosu, Güney Afrika randı ve Hindistan rupisinden oluşan volatilite ağırlıklı bir sepete karşı doları short’lamasını’ tavsiye etti.

Yazar: BTCHaber

Deprem Bölgesinde Teknolojinin Rolü: Sosyal Medya, Kripto ve VPN

Merkez üssü Kahramanmaraş’ta gerçekleşen 7,7 olarak açıklanan depremin ardından Türkiye adeta tek yürek oldu diyebiliriz. Depremin beşinci gününde bölgede hala kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. 10 ili etkileyen depremler nedeniyle yurt içi ve yurt dışından yardım ve destekler de gelmeye devam ediyor. Afet bölgesine özellikle yapılan yardım çağrılarına yardımcı olmak için sosyal medya, kripto para ve ...

Bağlantıyı kopyala