Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Grayscale, Bitcoin ETF’si için SEC ile Özel Bir Toplantı Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük Bitcoin fonunu yöneten varlık yöneticisi Grayscale, Bitcoin ETF’si için çalışmalarını sürdürüyor. Grayscale, bir fonun ETF’ye dönüştürülmesini onaylatmak için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile görüşme gerçekleştirdi.

Bitcoin ETF’si Onaylanırsa Bitcoin İçin Yeni Bir Dönem Başlayacak

Grayscale ve SEC arasında gerçekleştirilen toplantıda Grayscale, 24 sayfalık bir sunum yaptı. Sunumda Grayscale, Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) NYSE’de işlem gören bir ETF’ye dönüştürmeyi planladığını belirtti. Bu işlemin gerçekleştirilmesi Grayscale’e göre Bitcoin’e (BTC) erişimi genişletecek ve yatırımcılara 8 milyar dolara kadar değer sağlayacak.

grayscale bitcoin etfsi icin sec ile ozel bir toplanti yapti 2

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, SEC’in Bitcoin ETF’sini onaylaması için bir kampanya başlatmıştı. Başlatılan kampanyada SEC’e Bitcoin’e (BTC) dayalı ürünlerin, vadeli işlemlere dayalı ürünlere göre daha rahat bir araç olduğu gösterildi. 2017 yılında Bitcoin ETF’si için SEC’e başvuru yapan dünyanın ne büyük Bitcoin varlık yöneticisi Grayscale, henüz olumlu bir yanıt alamadı. Bitcoin ETF’sinin ABD’de kabul edilmesi dijital varlıkların benimsenmesinde de önemli bir kilometre taşı olacaktır. Son olarak Grayscale’e göre GBTC, dünyadaki tüm Bitcoin’lerin (BTC) yüzde 3.4’üne sahip.

Yazar: Burak Köse

Blockchain Bankacılıkta Aracıları Ortadan Kaldırarak Maliyetleri Düşürüyor

Dünyadaki BT yatırımlarının yaklaşık yüzde 10’una sahip olan bankacılık sektörü, yeni teknolojilere de meraklı. Bu teknolojilerin arasında yer alan Blockchain son dönemde bankacıların radarına girmiş durumda. Yazıda bu teknolojinin sektöre sağlayacağı faydaları ve ülkemizden örnekleri paylaşıyoruz. Bankacılık dünyasının saygın yayını The Banker’ın 2018 yılı verilerine göre, dünyanın en büyük 1000 bankasının varlıkları 124 trilyon dolara ...

Bağlantıyı kopyala