Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Grayscale, “Değerlendirilen Varlıklar” Listesini Güncelledi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Grayscale DeFi Fund ve Grayscale Digital Large Cap Fund’ı yöneten Grayscale, “Değerlendirilen Varlıklar” listesine DeFi ve metaverse projelerinin de olduğu 25 dijital varlığı eklediğini duyurdu.

Grayscale Değerlendirilen Varlıklar Listesine 25 Dijital Varlık Ekledi

Dijital varlık yöneticisi Grayscale, 2022 yılı için “Değerlendirilen Varlıklar” listesine eklemeler yaptı. Yapılan eklemeler; DeFi projeleri Algorand (ALGO), Convex (CVX), The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS) ve Yield Guild Games (YGG) gibi metaverse girişimlerini içeriyor. Grayscale, bu listeyi düzenli aralıklarla ve halihazırda elinde bulundurduğu varlıkları güncelleyerek oluşturdu.

“Değerlendirilen Varlıklar” listesi Grayscale’in bir yatırım ürününe dahil olmayan, ancak bu sektörü araştırmanın bir parçası olarak, dikkat çeken ve gelecekte ekibe dahil edilmek üzere olası adaylar olarak belirlediği dijital varlıkların listesi.

Hatırlatmak gerekirse Grayscale, portföyünde bulunan Bitcoin, Ethereum ve Cardano dahil olmak üzere 23 diğer dijital varlık listesine Flexa’nın AMP‘sini DeFi fonuna eklediğini duyurmuştu.

Ayrıca Grayscale’in “Değerlendirilen Varlıklar” listesine eklediği varlıklar şu şekilde;

grayscale degerlendirilen varliklar listesini guncelledi 2
Kaynak: Grayscale

Yazar: Sena Karakılıç

Ripple ve SEC davası kırılıma yakın: XRP boğası mı geliyor?

Ripple ve SEC arasında uzlaşma sağlanacağı yönündeki söylentilerin ardından gözler XRP fiyatına çevrildi. Olası bir uzlaşmada XRP’de boğa koşusu mu başlayacak? Ripple ile SEC arasındaki dava yıllardır devam ediyor. Dava, Ripple’ın kayıt dışı menkul kıymet yürüttüğünü ve Ripple ekibinin XRP satışı yaptığını ele alıyor. ABD’nin düzenleyicisi SEC, Ripple’a karşı zafer elde etmek için elinden geleni ...

Bağlantıyı kopyala