Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

Grayscale ve Bitwise: Spot Bitcoin ETF’si Yakında Onaylanacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’nin Teksas şehrinde düzenlenen CoinDesk’in Consensus 2022’si hızla devam ediyor. Etkinlik kapsamında birçok önemli isim kripto para sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bu açıklamalardan biri de kuşkusuz spot Bitcoin ETF’leri konuşan Grayscale ve Bitwise yöneticilerinden geldi. Bitwise’ın baş yatırım görevlisi Matt Hougan, SEC tarafından onaylanması beklenen spot Bitcoin ETF’nin yolculuğuna dikkat çekti.

SEC, Grayscale ve Bitwise’ın Spot Bitcoin ETF’sine Sıcak Bakıyor

Grayscale’dan David LaValle ve Bitwise’tan Matthew Hougan, Consensus 2022‘deki panelde spot Bitcoin EFT’leri hakkında konuştu. İkili, SEC tarafından gelecek onaylar konusunda iyimser olduklarını vurgulayarak pozitif bir çerçeve çizdi.

grayscale ve bitwise spot bitcoin etfsi yakinda onaylanacakfa

Dünyanın en büyük Bitcoin fonu olan Grayscale Bitcoin Trust’ı (GBTC) yöneten Grayscale ve Bitwise, spot Bitcoin ETF başvuruları için son tarihe doğru yaklaşıyor. Grayscale’in GBTC’yi spot Bitcoin ETF’ye dönüştürme önerisi için SEC’in son tarihi 6 Temmuz olarak belirlediği biliniyor. Aynı konu için Bitwise’a verilen tarih ise 29 Haziran.

Tabii ikili, konuşmalarında SEC’e yönelik eleştirilere de vurgu yaptı. Hougan konuşması sırasında “Kripto endüstrisinde SEC’in sadece hayır dediğine dair bir algı var ve şimdi gerçekler bunu gösteriyor” diyerek aslında kripto sektöründe SEC’in nasıl göründüğüne dikkat çekti.

Consensus 2022 etkinliğinin ilk gününde yaşanan buradan ulaşabilirsiniz.

Yazar: Sena Karakılıç

Evergrande 148.13 Milyon Dolar ile Temerrüde Düştü

China Evergrande Group, resmi olarak 148.13 milyon dolarlık faiz ödemesini temerrüde düşürdü. Evergrande’nin tahvillerine yatırım yapan Deutsche Marktscreening Agentur (DMSA) ise şirkete karşı iflas işlemlerine başladı. DMSA tarafından yazılan bir raporda, Çinli emlak geliştiricisinin uluslararası yatırımcılara faiz ödemelerinde tekrar temerrüde düştüğü belirtildi. Kurum, Evergrande’den herhangi bir faiz ödemesi almadığını söyledi. DMSA, Evergrande’nin bugün vadesi gelen üç tahviline genel olarak 148.13 milyon ...

Bağlantıyı kopyala