Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Gryphon Digital Mining, Yeni CFO Ataması Gerçekleştirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto madencilik şirketi Gryphon Digital Mining, operasyonlarını büyütmeye devam ederken, bir diğer yandan da yönetici kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bu noktada şirket yeni bir CFO ataması gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Gryphon Digital Mining, CFO Olarak Sim Salzman’ı Atadı

Gryphon Digital Mining, Inc. ya da Gryphon Mining olarak bilinen şirket, gün içinde Sim Salzman’ı yeni atanan Finans Direktörü (CFO) olarak duyurdu. Sim Salzman daha önce 12 ayında piyasa değerini 500 milyon dolardan yaklaşık 8 milyar dolara çıkaran Marathon Digital Holdings’de CFO rolünde görev almıştı.

Bu noktada Sim Salzman, Bitcoin madenciliği de dahil olmak üzere çeşitli sektörlerdeki müşterilere hizmet veren kamu ve özel muhasebe alanında 20 yılı aşkın deneyime sahiptir.

Bununla birlikte Sim Salzman, iki yılı aşkın bir süre Marathon’da çalışmış ve burada Finans Direktörü ve Muhasebe Direktörü olarak finans fonksiyonunu yönetmiştir. Marathon’dan önce Salzman, Las Vegas Monoray Şirketi de dahil olmak üzere çeşitli şirketlerde CFO olarak görev yapmıştır. Salzman ayrıca BDO US ve RSM US’de kıdemli denetçi rollerinde geniş deneyime sahiptir. Son olarak Salzman, Maryland Üniversitesi’nden Muhasebe alanında lisans ve Ceza Adaleti alanında lisans derecesine sahiptir.

Yazar: Burak Köse

NFT Köprüleriyle Tanışın

Blokzincir ekosistemini diğer teknolojilerden ayıran en belirgin yanlardan biri tıpkı mevsim geçişleri gibi farklı dönemlerin bu kadar net hissedilmesi. Şu sıralarda da kış aylarını geçiriyoruz. Kimisi buna ayı sezonu diyor kimisi ise inşaa sezonu. “Moonboy” olarak anılan kripto para meraklılarının piyasalardan uzaklaştığı daha çok inşa eden kişilerin kaldığı bu aylarda bir çok mesele yeniden masaya ...

Bağlantıyı kopyala