Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Güney Kore’de BMW’ler Kripto Para ile Alınabilecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto paraların hizmet alanı genişlemeye devam ediyor. Son gelen haberlere göre, Güney Kore’de BMW markalı otomobiller kripto para ile satın alınabilecek. Kripto para ödeme platformu Paycoin’in arkasındaki şirket Danal Fintech, lüks otomobil bayisi Samchully Motors ile ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklık Paycoin (PCI) ile BMW markalı otomobillerin satın alınmasına olanak sağlayacak.

Bu yeni hizmet planı ile Paycoin, araç satın alımını destekleyen dünyanın ilk kripto parası olacak. Ayrıca müşteriler, satın alma sürecinin her adımını Danal Fintech’in PCI mobil uygulamasında gerçekleştirebilecek.

Güney Kore’de BMW Markalı Otomobiller Kripto Para ile Alınabilecek

Kripto para ödeme platformu Paycoin‘in şirketi Danal Fintech, 2019’da Paycoin’i piyasaya sürdüğünden beri kripto ödeme hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Şirket, bu kez yüzünü lüks otomobil alım satımına çevirdi.

Fintech Samchully Motors yapılan ortaklık ile BMW markalı otomobiller kripto para ile alınıp satılabilecek. Danal ayrıca 2019’dan bu yana, PCI tokeni ile müşterilerinin ödeme yapmasına izin vermek için Güney Kore’de; 7-Eleven, Burger King ve KFC gibi büyük marketler ile anlaşma imzaladı.

guney korede bmwler kripto para ile alinabilecek

Danal Fintech CEO’su Hwang Yong-taek konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto para ile bir araba satın alabilmeniz, herhangi bir öğeyi kripto para ile takas edebileceğiniz anlamına geliyor. Paycoin ile ürünlerin alınıp satılabileceği bir ortam yaratmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu, yalnızca gerçek dünyayı değil, aynı zamanda sanal dünyada metaverse’de gerçekleşen çeşitli ekonomik faaliyetleri de içeriyor. Ayrıca metaverse içinde bir ekonomik faaliyet aracı olarak Paycoin’i hazırlayacağız.

Tüm bunların yanında Danal Fintech, BMW’yi Paycoin ile satın alan kullanıcılara, indirimler ve ücretsiz ömür boyu motor yağı hizmeti sunacak. Ayrıca, PayCoin ödemesinin yüzde 7’sini kullanıcıya iade eden bir geri ödeme avantajı da sağlıyor.

Yazar: Sena Karakılıç

ARK Invest’ten bir günde milyonlarca dolarlık Coinbase satışı

Cathie Wood’un varlık yönetim şirketi ARK Invest, bünyesinde yer alan fonlarda Coinbase hisselerinin payını azaltmaya devam ediyor. Açıklanan son rakamlara göre ARK Invest, üç farklı fonunda yer alan toplam 20 milyon 600 bin dolar değerindeki 133 bin 823 adet Coinbase hissesinin satışını gerçekleştirdi. Herhangi bir yatırım fonunda bir şirket hissesinin payının yüzde 10’u geçmemesine dikkat ...

Bağlantıyı kopyala