Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Güney Kore’den Büyük Bankalar Security Token İçin Düğmeye Bastı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde hükümetler Blockchain teknolojilerini yakından takip etmeye başladı. Bu noktada Güney Kore’de mali düzenleyiciler yeşil ışık yaktıktan sonra büyük bankalar, security token için çalışmaya başladı.

Güney Kore Merkezli Bankalardan Security Token Hamlesi

Güney Kore’nin security token endüstrisi son zamanlarda önemli bir faaliyet kaydetti ve son olarak NongHyup Bank’ın öncülük ettiği bir token birliğine üç ticari banka eklendi.

Güney Kore merkezli The Korea Herald tarafından yayınlanan bir habere göre konsorsiyuma katılan bankalar arasında Kore Endüstri Bankası, Woori Bank ve Shinhan Bank bulunuyor. Kapitalizasyon açısından, bankaların hepsi Güney Kore’nin en büyük beş bankasının bir parçasıdır ve bu da onu ülkedeki en büyük security token ittifaklarından biri olmaya hazır hale getirmektedir.

Bununla birlikte menkul kıymet tokenları, tahvil, borç, halka açık hisse senedi ve hatta fikri mülkiyetin temsili de dahil olmak üzere sayısız kullanıma sahip bir varlıktaki mülkiyet payını gösteren finansal araçların dijital versiyonlarıdır.

Son olarak ittifak Nisan ayında altı fraksiyonel yatırım firması ve finans kuruluşu ile Jeonbuk ve Suhyup’un koalisyona katılmasıyla başladı. Proje, fintech firması Trackchaing’in ilgisinin ardından önemli bir ivme kazandı ve Artpion konsorsiyuma katılarak katılımcı sayısını 18’e çıkardı.

Yazar: Burak Köse

XRP Balinası Cüzdanına 20 Trilyon Shiba Inu (SHIB) Ekledi

Kripto para piyasasında, balinalar önemli bir konumda yer alıyor. Daha çok alım ve satım haberleriyle gündeme gelen balinalar cüzdanlarına yeni varlıklar ekliyor. Bu kez XRP balinası 20 trilyonluk Shiba Inu (SHIB) ekledi. Balinalar Cüzdanlarına Yeni Varlıklar Ekliyor Kripto piyasasındaki düşüşü fırsat bilen balinalar cüzdanlarına yeni varlıklar eklemeye devam ediyor. Bir XRP balinası, kripto para borsası ...

Bağlantıyı kopyala