Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Helium, Nova Labs Olarak Yeniden Adlandırıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto ve Blockchain şirketleri tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Öyle ki kısa bir süre önce sizlerle 200 milyon dolarlık bir yatırım aldığını paylaştığımız Helium, adını Nova Labs olarak güncelliyor. Şirket bu isim değişikliği ile kurumsal varlığı ile halkın sahip olduğu ve işlettiği açık kaynaklı Helium Ağı arasında daha net bir ayrım sağlamayı ve Helium Topluluğunu ortak bir marka altında birleştirmeyi amaçlıyor.

Helium Nova Labs Olarak Yeniden Adlandirildi

Helium, Nova Labs Olarak Güncelleniyor

Helium merkeziyetsiz ağ projesi, arkasındaki Blockchain ağı, Helium token’ı (HNT) ve her şeyi başlatan çekirdek ekip arasındaki karışıklığı hafifletmeye yardımcı olmak için ismin Nova Labs olarak bir üst kuruma taşındığını duyurdu. Bu duyuru sonrası isim değişikliğinin aslında piyasadaki ismin kötü bir algı yaratmasından kaynaklandığı iddia edildi. Ancak konuyla alakalı olarak konuşan Nova Labs’in COO’su Frank Mong, iddiaları yalanlayarak şu ifadelere yer verdi:

“Helium aslında insanların ağıdır. Ağın sahibi olmadığımız net bir ayrım yaratmak için adımızı gerçekten değiştirmek istedik. Yaratıcılar ve kurucular biziz, ancak bunu açık kaynaklı hale getirdik ve yorulmadan büyüyen ve ağı sürdürenlerin insanlar olduğunu bilmek önemlidir.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

ARK Invest, Coinbase satışlarına yeniden başladı

Kripto paralara ilgisini gizlemeyen Cathie Wood’un yatırım şirketi ARK Invest, son dönemin en büyük kârını açıklayan Coinbase’in hisselerini yeniden satmaya başladı. 15 Şubat 2024 tarihli verilere göre ARK Invest, bir gün içerisinde 162 bin 762 bin Coinbase hissesi sattı. Hesaplamalara göre bu rakam 31 milyon dolar anlamına geliyor.  Cathie Wood’un şirketi bünyesindeki yatırım fonlarının, son yılların ...

Bağlantıyı kopyala