Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Hindistan’da Yeni Blockchain ve Metaverse Çıkışı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son zamanlarda getirilen ağır vergi uygulamaları nedeniyle zor günler yaşayan Hindistan kripto topluluğu hükümetten gelen açıklamalara odaklanmış durumda. Ülkede geçen hafta bazı ödeme sistemleri, kripto borsalarının ödemelerinde kesinti meydana getirmişti. Hindistan Parlamento üyesi ve Finans Daimi Komitesi Başkanı Jayant Sinha‘dan umut verebilecek bir açıklama geldi.

Sinha, The Economic Times’a verdiği demeçte, NFT‘lerin ve metaverse kaynaklarının, bu konuya ayrılan zamanın artmasıyla giderek daha önemli hale geleceğini söyledi.

Hindistan’da hükümetin, kripto sektörü paydaşlarıyla istişare etmeye devam ettiği biliniyor. Sinha’nın yorumları bu istişareler sürerken geldi ve böylece bir şekilde yön kazandırma niyetini ortaya koydu.

Hindistan’da “Blockchain ve Metaverse Önem Kazanacak” Öngörüsü

Jayant Sinha, düzenlemeler yoluyla hükümetin kripto para yatırımcılarının çıkarlarını koruması, piyasa katılımcıları için eşit bir oyun alanı sağlaması ve yasa dışı kullanımları önlemesi gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda eski ekonomi bakanı olan Sinha, “İnsanlar metaverse’de daha fazla zaman harcadıkça, NFT‘ler ve kripto varlıklarının kullanım durumları zamanla artacak” dedi.

Eski bakan kripto para birimleri ve blockchain‘in havalelerin hızını ve verimliliğini artırma potansiyeline sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Nintendo, NFT ve Metaverse’e Göz Kırptı

Her geçen gün daha fazla kişi ve kurum, NFT ve metaverse dünyasına giriş yapıyor. Durum böyle olunca teknoloji dünyanısının en popüler konularının başında da bu ikili yer alıyor. Son olarak, kısa süre önce finansal sonuçlarını açıklayan oyun devi Nintendo, NFT ve metaverse ikilisine göz kırptı. Nintendo, NFT ve Metaverse ile ilgili Ne Düşünüyor? Finansal verilerin ...

Bağlantıyı kopyala