Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Holdex Finance, Listeleme Girişimlerinin Detaylarını Paylaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Merkezi olmayan finans araçları için çok amaçlı bir ticaret ekosistemi olan Holdex Finance (HOLDEX) listeleme girişimlerinin detaylarını paylaştı. Holdex, bağış toplama ve listeleme ilerlemesi hakkındaki en son güncellemelerin ayrıntılarını açıkladı.

Detaylar şu şekilde; HOLDEX ilk coin teklifinin ilk iki aşaması başarıyla tamamlandı. İlkiyle birlikte HOLDEX tokenları Holdex Finance tarihinin en düşük oranı olan 0,10 dolardan satışa sunulmaya başlandı. İkinci bağış toplama aşamasında ise Holdex Finance tokenlarını token başına 0,20 dolardan sattı.

Holdex Finance Tokenları Farkı Borsalarda da Listelenecek

holdex finance listeleme girisimlerinin detaylarini paylasti 2

Listeleme kampanyasının ilk turu HOLDEX tokenının P2PB2B Exchange ve IndoEx’te duyurulmasıyla sonuçlandı. Listeleme kampanyasının sonraki aşamalarında HOLDEX tokenları sırasıyla şu kripto varlık borsalarına eklenecek; Kucoin, Gate.io, Okex, Huobi, Bitfinex, Bithumb, Poloniex, BtcTurk Pro ve MXC.

Ayrıca, bu tür Holdex token performansları ve piyasa değerileri en üst düzey kripto varlık gösterge panelleri CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından takip ediliyor.

Aynı zamanda Holdex Finance ekibi, bahsedilen borsaların çoğunluğu için ilk listeleme fiyatları 0,50 dolar olarak belirlenecek. Başlangıçta, tüm HOLDEX arzının yüzde 10’ı borsalara gönderileceği belirtildi.

Yazar: Sena Karakılıç

Kripto hırsızlarının yeni kurbanı Gamma Strategies oldu

Yılın ilk günlerinde çeşitli kripto platformları saldırılarla karşı karşıya kalırken hackerların son kurbanı merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Gamma Strategies oldu. Web3 güvenlik takipçisi Hacken’in yaptığı paylaşıma göre Gamma’dan 4,6 milyon dolar değerinde kripto parayı çalan saldırgan, ele geçirdiği tokenleri kendi adresine taşıdı. Hacken, Gamma’dan çalınan kripto paranın 3,4 milyon dolarının Ether (ETH), 1,2 milyonluk kısmının ...

Bağlantıyı kopyala