Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

HSBC, The Sandbox ile Metaverse’e Adım Attı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Metaverse kavramının gelişmesi ile beraber birçok büyük şirket ve marka bu alandaki çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda. Bu kez bir metaverse dünyasına adım atan isim dünyanın en büyük uluslararası bankacılık ve finansal hizmet sağlayıcılarından biri olan HSBC oldu. HSBC’nin metaverse dünyasına girişini popüler metaverse projelerinden The Sandbox Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

HSBC, The Sandbox ile Metaverse’e Giriyor

Metaverse ve NFT dünyasının hızla popülerlik kazanması ile birlikte bu alanda birçok ortaklık yapılmaya başlandı. Bu kez Popüler metaverse projelerinden The Sandbox ve HSBC stratejik bir ortaklık kurdu. Bunun yanında belirtmek gerekirse The Sandbox, Metaverse’de küresel finansal hizmetler ve spor topluluklarıyla etkileşim kurmak için bir dizi fırsatlar sağlıyor.

The Sandbox ve HSBC arasındaki ortaklık kapsamında, küresel finansal hizmetler sağlayıcısının spor, e-spor ve oyun meraklılarıyla etkileşim kurmak ve onlarla bağlantı kurmak için geliştirilecek.

HSBC Asya-Pasifik Pazarlama Müdürü Suresh Balaji konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Metaverse, insanların artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik ve genişletilmiş gerçeklik gibi sürükleyici teknolojileri kullanarak İnternet’in yeni nesli Web3’ü nasıl deneyimleyeceğidir. HSBC’de, mevcut ve gelecekteki müşterilerimiz ve hizmet verdiğimiz topluluklar için bir fırsatlar dünyası açarak, gelişmekte olan platformlar aracılığıyla yeni deneyimler yaratma konusunda büyük bir potansiyel görüyoruz. The Sandbox ile ortaklığımız sayesinde metaverse adım atıyoruz.

Yazar: Sena Karakılıç

SEC’ten Orduya Kripto Para Tavsiyesi: Burası Vahşi Batı

Kripto para piyasasına karşı tutumuyla tanınan SEC Başkanı Gary Gensler, ABD ordusuna kripto karşıtı tavsiyeler verdi. Gensler, ABD ordusu ile SEC iş birliğinde düzenlenen yılın ilk Twitter Spaces etkinliğinde değerlendirmelerde bulundu. SEC Başkanı Gensler, kripto para piyasasını ‘Vahşi Batı‘ olarak nitelendirdi. SEC’ten Kripto Karşıtı Açıklamalar ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler ...

Bağlantıyı kopyala