Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Hundred Finance, Yaşadığı Hack Saldırısında 7 Milyon Dolar Kaybetti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto projelerine yönelik hack saldırıları artmaya devam ediyor. Blockchain güvenlik şirketi PeckShield tarafından yapılan paylaşıma göre Hundred Finance, kısa bir süre önce hack saldırısı yaşadı.

Hundred Finance Hacklendi ve 7 Milyon Dolar Zarara Uğradı

Zincirler arası borç verme protokolü olan Hundred Finance, kısa bir süre önce hacklendi. Şirket, yaşamış olduğu güvenlik ihlalinde 7 milyon dolarlık bir zarara uğrarken, yapılan açıklamada sorunun çözümü için saldırıyı gerçekleştiren kişi ve çeşitli güvenlik ekipleriyle görüşmeler gerçekleştirdiği belirtildi.

Hundred Finance tarafından yapılan Twitter paylaşımında, güvenlik ihlali doğrulanırken, şirketin sorunu çözmek için görüşmeler yaptığı ve konu hakkında daha detaylı bilginin paylaşılacağı aktarıldı. Hundred Finance’in yaşamış olduğu bu saldırı, kripto endüstrisinde daha önce pek çok kez örneklerini gördüğümüz olayların en sonuncusu oldu.

2023 yılının başında Lendf.me protokolü de bir hack saldırısına maruz kalmış ve şirket tarafından yapılan açıklamada 25 milyon dolarlık bir zararın olduğu açıklanmıştı. Hundred Finance tarafından yapılan son paylaşımda, saldırıyı gerçekleştiren hacker ile iletişime geçmek için çalışmaların yürütüldüğü ve atılabilecek olan yeni adımlar için gerekli olan bilgilerin toplanmaya başlandığı aktarıldı.

Yazar: Burak Köse

Circle’dan USDC açıklaması: Yüzde 70’i ABD dışından geliyor

Stablecoin ihraççıları Tether ve Circle, ABD dışı pazarlara odaklandı. Circle CEO‘su Allaire, USDC’nin benimsenme oranının büyük bölümünün ABD dışından geldiğini ifade etti. Circle CEO’su Allaire’den USDC açıklaması Circle CEO’su Jeremy Allaire, USD Coin‘in benimsenme oranının yüzde 70’inin ABD dışındaki ülkelerden geldiğini tahmin etti. Allaire, en hızlı büyüyen alanlardan bazılarının yükselen ve gelişmekte olan pazarlar olduğunu ...

Bağlantıyı kopyala