Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Huobi, Spot Ticareti Seyşeller’den Cebelitarık’a Taşıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kısa süre önce Çin pazarından çekilen Huobi borsası, bu kez bir taşınma haberiyle gündemde. Kripto varlık alım satım platformu Huobi, spot ticaret bölümünü İngiliz denizaşırı topraklarına taşımak için Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu‘ndan (GFSC) onay aldığını duyurdu.

Huobi, Cebelitarık Taşınması için Onay Aldı

Huobi Group küresel strateji direktörü Jeff Mei, taşınma duyurusunu yapan isim oldu. Mei, duyuruyu şu sözlerle yaptı:

“Huobi şu anda Seyşeller’deki spot ticaret işini ‘Kayıtlı ancak düzenlemeye tabi olmayan bir kuruluş’ aracılığıyla yürütüyor. Cebelitarık’a geçiş, Huobi’nin spot ticaret işinin GFSC tarafından, Huobi Technology (Gibraltar) Co. Ltd. adlı lisanslı bir kuruluş aracılığıyla düzenleneceği anlamına geliyor.”

huobi spot ticareti seysellerden cebelitarika tasiyor 2

Cebelitarık kuruluşu, 2018’de GFSC’den dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) lisansı almıştı. Ancak, bunun yalnızca kurumsal aracılık ve OTC hizmetler için olduğu söylendi. Borsa, artık spot ticaret işinin de onaylandığını, yani tüm spot ticaret kullanıcılarını lisanslı varlığa taşımaya başlayabileceğini söyledi.

Mei’nin söylediğine göre, Cebelitarık kuruluşu küresel olarak spot ticaret hizmetleri sunacak. Mei, Huobi‘nin Cebelitarık’ta hali hazırda bir ofisi olduğunu, teknoloji altyapısının ve bulut barındırma hizmetinin bir kısmının bu bölgeye taşındığını da söyledi.

Gibraltar, 2018’de DLT düzenleyici çerçevesini tanıtmıştı. O zamandan beri Bitso, LMAX Digital, INX ve eToro dahil olmak üzere birçok sektör oyuncusunun ilgisini çekmişti.

Yazar: Hazal Orta

PancakeSwap (CAKE) Nedir?

PancakeSwap, kripto paraları borç vererek değerlendirmek üzerine tasarlanmış merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamasıdır. PancakeSwap bir kişi ya da kurum tarafından oluşturulmamıştır. Anonim geliştiriciler tarafından başlatılan bir projedir. PancakeSwap’in yerel tokenı CAKE’dir. Eylül 2020’de kullanıma açılmıştır. CAKE coin BNB Chain üzerine oluşturulmuş fayda ve yönetişim token’ıdır. PancakeSwap’teki IFO, yield farming ve diğer etkinliklere katılımda CAKE token kullanılır. ...

Bağlantıyı kopyala